Röhrig Géza a torockói árváknál járt

2017. november 06. 09:50

A Saul fia főszereplője és Heisler András Mazsihisz-vezető támogatást vittek az erdélyi árvaházba. Videónk.

2017. november 06. 09:50
Szalma György

Az Oscar-díjas Saul fia főszereplője, Röhrig Géza az erdélyi Torockó árvaházába látogatott. Egymástól távoli, mégis összetartozó világok találkozása a Mandiner kamerája előtt.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2017. november 06. 17:35
Megnéztem a videót is. Azt kell mondjam, kellenek az ilyen dolgok. Én ugyan nem hiszek ezeknek az embereknek, és a világok találkozásában még kevésbé, de szerintem a látogatásuk pozitív történés volt az árvaház számára. És ez a legfontosabb.
korona
2017. november 06. 17:28
Majd ha deklarálják, hogy MI is EMBERNEK számítunk nekik. De ezt még eddig SOHA nem tették. Mi gójok vagyünk, ők meg a zsidók. De attól még nem jelenti ez azt, hogy "emberek" is. Minden ilyen lépésük CÉLLAL történik. Nem most, nem holnap, hanem valamikor, de az is lehet, hogy hamarosan. Veszélyes a zsidókkal parolázni, bármit elfogadni tőlük. Minden adományuk után KAMATOT számítanak fel. Ők a kamatokból élnek. Semmi nincs ingyen!
Rockpapa
2017. november 06. 14:22
Nem tudok hinni nekik.Csavaros az észjárásuk,nem tudom csak sejtem az igazi indítékot.Ez az ember ,és "alkotótársai"kígyót békát mondott a Magyarságra.Soha nem fognak begyógyulni a sebek,a mindennapos holokausztozásaikkal nem engedik.
files32
2017. november 06. 14:13
Ő a Barátok közt Géza?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!