P. Mobil – Nélküled (Ismerős Arcok feldolgozás)

2020. június 04. 18:14

2020. június 04. 18:14

„Azok a hegyek még ma is állnak,
 azok a folyók még ma is futnak,
 az a csillag még ma is mutatja az utat,
 az a nép még ma is él!”

Schuster Lóránt
P. Mobil - Honfoglalás, 1978

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. június 05. 10:36
Még a bűngyenge eredetinél is silányabb, merénylet a jó ízlés ellen.
1000bocs
2020. június 04. 22:15
Az egyszeri indexes ott áll az ajtó előtt. Bentről boldog hangzavar, az összetartozás, a barátság, az önfeledt bolondozás hangjai szólnak. Bent meleg van. Fény. Boldog és segítőkész emberek aki képesek megfogni egymás kezét ha szükség van rá. Az egyszeri indexes ott áll. Nagyon szívesen benyitna. Irigyli a közösség meleg és megnyugtató érzését. Irigyli a békét, a boldogságot. Irigyie hogy a bentiek EGYÜTT vannak. Mindenkinek van valakije, mindenkinek ott van mindenki. Egy vérből valók. Az egyszeri indexes bemenne, mert szeretné ezt ő is magáénak tudni. De nem tudja hogy kell. Kényelmetlenül érzi, hogy odabenn ő nem lehet több másoknál, ő CSAK UGYANANNYI mint bárki más. Ezt nem érti, nem tudja hogyan kellene így élnie. Mivel fél az ismeretlentől, marad kinn inkább a hidegben. Mivel nem mer bemenni, egyre inkább azokra dühös akik benn vannak. Mire fel érzik ezek annyira jól magukat? Mire ez az egész felhajtás? Az indexes egyre dühösebb. Most már meggyőzte magát, hogy ő nem is akarna bemenni, még ha hívnák sem. Azon gondolkodik, hogyan tudna olyan szavakat találni, amivel lekicsinyli azt amire sóvárgott az előbb, és amit a saját kibicsaklott lelke miatt önmaga tagadott meg magától. Ki kell adnia magából a dühöt, találnia kell módot arra, hogy most igazán sértő legyen amit ír! Hátha megszűnne végre ez a fájó viszketés... És az egyszeri indexes elfordul az ajtótól. Háta fordít azoknak, akik minden további nélkül befogadnák, és kezet nyújtanának neki...hátat fordít és elindul a sötétben, egyedül. Holnap mindent metesz, hogy virtuálisan beletörölje a lábát ezekbe az idegesítő emberekbe, akik boldogok azzal, hogy együtt vannak.
szekuIa
2020. június 04. 21:44
Így már jobb.
OberEnnsinnen
2020. június 04. 19:44
Igen, a lendület sokat dob rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!