A mi Őrvidékünk – Hungarikumokkal a világ körül

2021. január 04. 18:28

Száz éve került Őrvidék Ausztriához a trianoni döntés következtében. De vajon mit jelent a ma itt élő magyaroknak Trianon és az elmúlt száz év? A Hungarikumokkal a világ negyedik évadának első epizódjában erre keresték a választ.

2021. január 04. 18:28
null

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2021. január 04. 22:37
Érdemes végignézni a filmet, felemelő, bár mindig ökölbe szorul a kezem, ha a magyarságtól elrabolt földekre gondolok.
Burmin
2021. január 04. 21:22
...mi kellene ahhoz, hogy itthon folytassa a munkáját... Tök jó lenne megérteni hogy Magyarország nem tudja azt a pénzt, felszerelést, hátteret biztosítani mint amit az USA, Németország Uk stb. De ha megnézik és ebben igaza van Orbánnak részben magyar ésszel, amerikai pénzzel készült a vakcina. és ez bármelyik Nobel díjasról elmondható...
kailniris
2021. január 04. 20:21
Nekem is ez jutott eszembe, amikor mondja a csávó, hogy ők már nem jönnének haza Magyarországra, mert olyan krwa jól élnek ott, ami igaz is, még. Aztán majd ha egy szép nyári reggelen a müezzin ébreszti, akkor már jönne, de már lehet nem lesz hova.
renoman
2021. január 04. 19:34
Hamarosan mecseteket is kell építeni, érkeznek az új honfoglalók! Rossz hír, hogy nem nagyon ismerik a toleranciát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!