Így kutyázta le a kormánypárti politikusokat Lengyel László

2021. október 30. 20:19

Sem Bánó András, sem Kuncze Gábor nem ellenkezett.

2021. október 30. 20:19
null

Bánó András Heti Egyenleg című műsorában Kuncze Gábor volt SZDSZ-es politikus és Lengyel László politológus, a Pénzügykutató Zrt elnök-vezérigazgató vendégeskedett. 

A műsorban Lengyel László olyan megjegyzéseket tett, mint 

Szijjártó Péter nem létezik. Tudom, hogy most ki van nevezve Orbán Viktor személyes kutyájának, de ő nem létezik”

„Tudom, hogy ezek kutyák. De azért kutyának lenni állandóan – előbb vagy utóbb meg fognak harapni” – fogalmazott Lengyel László fideszes politikusokkal kapcsolatban. A felvétel alapján Lengyel László szavai sem Bánó Andrást, sem Kuncze Gábort nem hozták zavarba: 

Nyitókép: Facebook

Összesen 310 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Picnic Niki
2021. november 03. 02:01
„Kedves Katalin! Milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni?” - hangzott el a kérdés a Pesti TV-n gondolom, ezen nem háborodnak meg az itt kommentelők :D
Csendőr
2021. november 01. 15:44
Szerintem hasznosabb háziállat a kutya, mint a nyilatkozó patkány. A kutyát megbecsülik, a patkányt megmérgezik. A kutya haszonállat,a patkány kártékony állat. Tessék választani!
Voltkocsmáros
2021. október 31. 18:33
Annyira unom már ezeket.Összefogdosni mindet és irány Észak-Korea.
jobbközépen
2021. október 31. 15:43
Azon gondolkodtam ha Szíjjártó egy kuty a akkor vajon ti mik vagytok. Mert ezzel a mondattal leginkább saját magukat minősítette ez a barom . Meg is van,egy barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!