Reklámkampány indult a transznemű sportolók ellen

2022. augusztus 17. 15:30

„Ő éveken át dolgozott, hogy lefaragjon az idejéből néhány másodpercet. Ő pedig egy középmezőnybeli férfi futó.”

2022. augusztus 17. 15:30
null

Reklámkampányt indított a Citizens for Sanity (Polgárok a józanságért) nonprofit csoport a férfiak kitiltásáért a női versenyekből. A reklámban néhány fiatal női sportolót mutatnak be, akik épp egy futóversenyre készülnek. A narrátor közben elmeséli, hogy melyik mit csinált, hogy a lehető legjobb teljesítményt érje el: „Ő minden reggel 6-tól edz” – halljuk, miközben egyenként bemutatkák a rajtvonalnál gyülekező fiatal nőket. – „Ő éveken át dolgozott, hogy lefaragjon az idejéből néhány másodpercet. Ő pedig az iskolai csapat kapitánya.”

A reklám egyértelműen Lia Thomasra utal, a nők között versenyző fiatal férfire, aki megnyerte a bajnokságát. Aztán azzal a lendülettel nevezték is az „Év Nője” díjra az Amerikai Egyetemi Bajnokságban.

 

 

Kapcsolódó

Női úszók a férfi test biológiai előnyeivel – itt a Mandiner riportfilmje!

Nyitókép: Twitter

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Carwhy
2022. augusztus 18. 18:17
Már vártam ezt a csodát, amióta bőszen érzékenyítenek a másság elfogadására. Most végre röhöghetek egy sort. Sajnos csak egyéni számokban lesznek ilyenek, pedig megnéznék egy jó női jégkorong meccset, egy két magát transzinak mondóval. Sajnos a hokisok talpig férfiak, nem állnának be nőnek egy Stanley-ért. De egyéni számban meglátjátok, lesz még Olimpiai bajnok is. Akkor lesz ám hűha meg oops, ezt nem így gondoltuk. Eskű végignézem. Kicsit még hagyjátok ezt fejlődni légyszi! :)
erossvass
2022. augusztus 18. 11:43
Kizárólag a tudomány döntheti el: xx vagy xy. Csak azonos kromoszómájúak versenyezhetnek egymás ellen. Aztán a szabadidejében minden xx-es bajuszt növeszthet (bár esély sincs arra, hogy egy nő a férfiak között akarna versenyezni), és minden xy-os dobálhatja a hajtűit. Nekem ez ennyire egyszerű.
Szuper
2022. augusztus 18. 08:50
Én ezzel úgy vagyok, hogy azt b@sznak át, aláznak meg, vagy győznek le az ilyen g@nyék, akik hagyják magukat!!! A probléma adott, az érintettek értik a dolgot és nem tesznek semmit csak seppegnek és várják a csodát! Gendereskedünk, piszi-miszisködünk, woki-tokizunk és csak panaszkodunk HÖLGYEIM! Kellene tennetek valamit nem csak nyavalyognotok! Amennyiben kinyitnátok a szátokat és a tettek mezejére lépnétek szerintem tömegek állnátok mellétek ( velem az élen ) és elsöpörhetnétek ezeket a mérni sem mérhető tetveket! Hajrá!
Ekrü
2022. augusztus 18. 08:06
Erre egyetlen gyors megoldás létezik. Az összes induló nőknek vissza kell lépni a versenytől, ha egy ilyen tolakodik közéjük. Az első esetnél még lenne nagy felháborodás a "haladók" részéről, de a második , harmadik est után maguk a szervezők és az érintett szövetségek állnának ki nyíltan a nők mellett, hisz ha nem teszik, nem lesznek versenyek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!