Ez a háború a nyugati elit Waterlooja – Stratéga Tusnádfürdőről

2023. július 22. 07:54

Hogyan változtatta meg a háború a világot diplomáciai, geopolitikai, illetve biztonságpolitikai szempontból? Stratéga különkiadás Tusnádfürdőről.

2023. július 22. 07:54
null
Pócza István
Pócza István

Új világrend vagy világméretű rendetlenség? Újratömbösödés? Hol van Európa és Magyarország helye az új rendben? Többek között ezekkel a kérdésekkel foglalkoztunk. 

A beszélgetés résztvevői: 

  • Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértő
  • Demkó Attila az MCC Geopolitikai Műhely vezetője
  • Kiss Rajmund, az MCC Diplomáciai Műhely vezetője

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. július 23. 05:27
https://m.youtube.com/watch?v=ktsRvkih5qs
connorj
2023. július 23. 05:22
🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 https://m.youtube.com/watch?v=iVfA-gEaPlM
EX_Terminator
2023. július 22. 12:58
Összegzem a helyzetet vége a dalnak.
nempolitizalok-0
2023. július 22. 12:23
Egy biztos, az EU idáig nagyon szépen erodálódik. Rendesen tönkrebaszták a libsik. Nemsokára vagy a libsiknek lesz végük, vagy az EU-nak, de libsikkel sokáig már nem fog menni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!