VIP-migránsokat fogadtak Röszkén

2015. október 07. 14:27

VIP-migránsokkal találkozott az Index olvasója a röszkei táborban. Az érintettek azzal érdemelték ki a különleges ellátást, hogy volt egy politikus patrónusuk. A VIP-vendégeket végül abban a sátorban helyezték el, mely korábban a fertőző betegek elkülönített szállása volt.

2015. október 07. 14:27

A röszkei út mentén, 1,5 kilométerre a határ melletti gyűjtőponttól áll a kettes hangár néven futó menekülttábor. A hangárban rendezetten folyik a migránsok fogadása, az érkezők orvosi ellátásban is részesülhetnek. A fertőző betegeket egy erre kijelölt sátorban el is különítik.

Az Index olvasója azonban érdekes események volt tanúja: egy csapat migráns érkezett a hangárhoz, akiket külön sátorba kellett elhelyezni, mint VIP embereket, mert volt egy politikus patrónusuk. VIP migránsok. Plusz csavar a történetben, hogy a kiemelt vendégeket abban a sátorban helyezték el, ahol korábban a fertőző betegeket ápolták. „Vicc volt az egész szitu” – jellemezte a helyzetet a hírportál olvasója.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2015. október 07. 21:06
Index! Édes istenem! Azzal a szarral foglalkozni? Még addig se jutottak el, hogy ne a menekült kifejezést használják.
Morgen
2015. október 07. 16:45
No, ki az a "politikus"? Miért nem írták le? Már megint!
oskar
2015. október 07. 15:38
Migráns? Nem kellene így nevezni a menekülő embereket!
tunde04
2015. október 07. 15:27
Mit is akar ezzel mondani a nyájas olvasó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!