BÁG: Törvényszerű volt a Népszabadság bukása

2016. október 14. 11:09

Balogh Ákos Gergely szerint törvényszerű volt, hogy a Népszabadság veszteségeit nem fogják finanszírozni, habár politikai okok miatt lett vége ilyen csúnyán és durván a lapnak.

2016. október 14. 11:09

Politikai blogokban lévő ellenzéki túlsúlyról beszélgetett Pap Szilárd, a Kettős Mérce alapítója és Szincsók György, a Szegedi Kattintós alapítója az RTL-ben Baló György műsorában, melyből kiderült: az internetező diplomások 70 százaléka olvas politikai blogokat, valamint, hogy nem bánnak kesztyűs kézzel a politikai blogok a kormánnyal.

Balogh Ákos Gergely, a Mandiner alapítója elmondta: szerinte törvényszerű volt, hogy a Népszabadság veszteségeit nem fogják finanszírozni, habár szerinte politikai okok miatt lett vége ilyen csúnyán és durván a lapnak.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2016. december 06. 20:23
BÁG, gyere vissza a Mandinerhez! Hiányzol.
noMores
2016. december 06. 20:22
Szomoru dolog, hogy ilyen fiatalon ennyire szervilis valaki. Baj van, ha a mai fiatalok nem progresszivek, nem kritikusak, hanem kepesek gerinctelenul beallni egy ilyen otvar rendszer moge. Elveszett az ertekrend. Ha valaki egyetertett a 6 evvel ezelotti Orbannal, es stabil az ertekrendje, az a mai Orban gyuloli, mert szembekopte, megalazta es folyamatosan hulyenek nezi. De a gond, hogy Orban prrmanensen valtozo ertekrendjet lekovetik ezek a szolgalelku szerencsetlenek.
tango47
2016. október 28. 00:08
A nyomtatott napilapoknak ez lesz a sorsa. A többi sem politikai okok miatt fognak megszűnni, hanem azért, mert egyre kevesebben költenek rá, azok is többnyire nosztalgiából.
Pinter68
2016. október 27. 21:00
Beszédes. Erről csahol mindenki, de a nersevikek nehéz fejébe csak nem akar világosság gyúlni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!