Elindult az adventi adománygyűjtés

2017. december 04. 08:52

A 1353-as adományvonalon gyorsan és egyszerűen lehet támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját. Minden 1353-as számra indított hívás vagy sms 250 forint adományt jelent.

2017. december 04. 08:52

Advent első vasárnapján elindult az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtő akciója, amelynek bevételéből egész évben segítik a rászorulókat. Az adventi adománygyűjtés hagyományait követve az ünnepi összefogás az első adventi gyertya közös meggyújtásával kezdődött, a gyertyát idén is Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, Lehel László elnök-igazgató és Kovács Koko István jószolgálati nagykövet gyújtotta meg.

Lévai Anikó, az országos összefogásról tartott vasárnapi budapesti sajtótájékoztatón elmondta: „az Ökumenikus Segélyszervezet nem kampányszerűen, hanem tudatosan felépítve, folyamatosan, egész évben támogatja azokat, akik hozzá fordulnak”.

A december 3-i sajtótájékoztatón jelen volt Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató, a segélyszervezet jószolgálati nagykövetei, Kovács Koko István olimpiai, amatőr és profi világbajnok ökölvívó és Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége, valamint Lehel László, a szervezet elnök-igazgatója is. 

(MTI)
(MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2017. december 06. 15:29
Kit látnak szemeim?! Csak nem a besúgó Lehel ügynököt!? Gratulálok Lévai Anikónak! (Biztos a kedves apukájára emlékezteti a lelkes jelentgető öregúr.)
3M..
2017. december 04. 09:48
Nemzeti radikális keresztény emberként úgy gondolom, hogy két SMS senkinek sem terheli meg vészesen a havi kasszáját. Javaslom a hasonló gondolkodásúaknak, hogy Karácsony előtt támogassuk a rászorulókat ezzel a kicsiny adománnyal. Nekünk nem komoly tétel, számukra viszont minden segítség jól jön, remélem jó helyre kerül és az adomány célba ér. Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!