„Apának lenni rákkendroll, csak jól kell csinálni!”

2020. július 21. 18:33

A nőknek vagy a férfiaknak könnyebb szülővé válni? Lehet-e menő az apaság, és kell-e hogy az legyen?

2020. július 21. 18:33
null

A nőknek vagy a férfiaknak könnyebb szülővé válni? Lehet-e menő az apaság, és kell-e hogy a legyen? Milyen apára van szüksége egy gyereknek 2020-ban?

Ezekre és még sok más kérdésre próbálunk válaszokat találni mai vendégünkkel, Bende Tibivel, az Apavlog Youtube csatorna alapítójával. 

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fehér Agyar
2020. július 22. 08:33
Ezek a szőrmókok itt Coelho-i magasságokban merengenek, ahelyett, hogy kifestenék a gyerekszobát, vagy megcsavaroznák a kilazult függönykarnist.
Tehetős Totó
2020. július 22. 04:53
Persze aki ismeri a román nyelvet ( mint én is, sajnos!) tudja, hogy azt az "a" - t úgy ejtik, mint az oroszok Kubaszov űrhajós második magánhangzóját, habár a Kibaszov helyesebb lett volna:) Egyébként Iohannis Nagyromán elnök is inkább Romüniát ejt, nagy derültségemre :)))
titoklajos
2020. július 22. 00:08
Kedves urak és hölgyek! (és többiek!) Tényleg az a legfontosabb kérdés, hogy a címben, hogy írták le azt, hogy rock'n'roll? Én meghallgattam az adást, szerintem sok vitatható és mindenképp releváns témáról esett benne szó, amiről lenne értelme itt beszélgetni. Van itt olyan aki szintén meghallgatta és van értelmes mondanivalója a témáról, vagy mindenki csak azért jött, hogy idehányja, hogy "hajadismijen"?
MayorAnna
2020. július 21. 23:10
Csak nekem tűnik káosznak, ami történik írott és beszélt magyar nyelvünkkel? Puerto Rico-t úgy ejti a rádióbemondó, majdnem, ahogy írva van-csak a c-t ejti kának. Holott, ezt a szigetet a spanyolul is, angolul is Porto-nak hangzik. Most meg már rákkendroll... vagy ez csak amolyan Z-generációs hülyeség? Hogy a Grúziából lett Georgiát már ne is említsük. A grúz konyak, grúz tea is georgiai?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!