Mácsai Pál: Hangszínileg is ugyanaz történik, mint a 70-es években

2020. november 06. 16:48

Az igazgató a hatalom természetén gondolkodott el.

2020. november 06. 16:48
null

Megviselik”, de egyben „fel is töltik” a Színművészeti körüli események, és kifejezett intelme is akad a diákok számára – írta meg a HVG Mácsai interjúja nyomán. „Nem tudom, hogy mennyi kapcsolata van a valósággal a hatalomnak” – foglalja össze kétségeit az Örkény Színház igazgatója arra a felvetésre, hogy talán kifárasztására játszik a politika.

Az interjúban a színházcsinálás aktuálisan legfontosabb kérdésén is morfondírozott: nyitva tudnak-e maradni, tudnak-e játszani élő közönség előtt. Azóta eldőlt, hogy újra zárni kényszerülnek, de Mácsai új, jórészt kiaknázatlan lehetőséget lát az internetes közvetítésekben, s a megváltozó közönségkapcsolatokban – írta a HVG.

Kép forrása: Facebook

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Flóramama
2020. november 10. 15:01
mácsai! Remélem végleg eltűnsz a fenébe!
nempolitizálok
2020. november 07. 16:18
Libsik! Tűnjetek már el, rátehénkedtek mindenre amiben állami pénz van, ráadásul kizárólagossá teszitek magatokat. A többi pedig nem jut levegőhöz, mert ha nem mozog veletek együtt, lenyomjátok a víz alá. Takarodjatok!
Salamander
2020. november 07. 13:56
Mácsai egy sz@r pöcs, apja is festőként egy szégyen. Sajnálom nekünk liberálisból is ugyanolyan szörnyek jutottak mint kommunistából.
istvanpeter
2020. november 07. 13:33
Csak mondom, hogy a demokráciában a hatalom maga a nép, mert ő az oszthatatlan hatalom kizárólagos tulajdonosa és birtokosa, s az általa választott képviselők, tisztségviselők és testületek útján gyakorolja a hatalmát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!