Több mint százmillió forintot gyűjtött a koronavírus árvái részére a Tv2

2021. május 31. 10:47

A kereskedelmi televízió látványos jótékonysági gálaestet rendezett.

2021. május 31. 10:47
null

101 millió 824 ezer forintot gyűjtött a TV2 a koronavírus árvái és félárvái számára – adta hírül az Origo. Korábban megírtuk, a kereskedelmi televízió újra megrendezte a Neked énekelek című CSR Hungary-díjas adománygyűjtő gálaműsort, amelynek keretében a koronavírus miatt árván maradt gyerekek megsegítésére szerveztek gyűjtést. 

Tóth Gabi, Majka és Demjén Ferenc is a fellépők között

A műsorban fellépett többek közt Demjén Ferenc, Pápai Joci, Tóth Gabi, Charlie, Tóth Vera, Miklósa Erika, Balázs János, Radics Gigi, Leslie Mándoki, Janicsák Veca, Caramel, Palya Bea, Gryllus Dorka, Kulka János, az Attraction árnyszínház, a Dancing With The Stars táncosai pedig őrült show-t varázsoltak a képernyőre. 

Az ének iskolája és a Sztárban Sztár +1 kicsi sztárjai a Madách Színház gyerekszínészeivel kiegészülve adták elő Caramel slágerét, színpadon volt a Cotton Club Singers, a Margaret Island, Király Linda, Tolvai Reni, Wolf Kati, Majka, Curtis és Nika is. Az Irie Maffia a Ladánybene 27 népszerű slágerének feldolgozásával lépett színpadra.

A fellépők produkcióit a ezen a linken érheti el.

(Origo/Tv2)

 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. május 31. 16:39
George Harrison Bangla Deshért rendezett segélykoncertjének teljes bevételét ellopták. A szándék szép, a reklámozás és felvezetés is látványos de egyszer az életben szeretném látni, a pénz valódi útját és apróra naprakészen kérem a beszámolót mennyit és mire költenek belőle, kik is a kedvezményezettek?
llnnhegyi
2021. május 31. 14:39
Bravúros, szenzációs szereplés! Köszönjük! Gratulálunk!
marica61
2021. május 31. 14:05
rtl, atv??????????????????????????????????????????????
Teringettét
2021. május 31. 13:50
Akárhonnan is nézem, ez bizony derék dolog! Mindenkinek gratulálok, akinek munkája, ideje és energiája van ebben a projektben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!