A 24.hu főszerkesztője is Karácsony Gergelyt savazza

2021. november 14. 09:27

Baloldali újságírók szerint olyan ez a Városháza-ügy, mintha Karácsonyék nem is akarnák tisztázni az egészet.

2021. november 14. 09:27
null

A 24.hu arról ír, két olyan párt létezik, mely nem tagja választási szövetségnek, és bír akkora támogatottsággal, hogy akár belepiszkáljon az országgyűlési választás végeredményébe: a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és Mi Hazánk Mozgalom. Velük kezdte a mai Háromharmad című műsort Nagy Gergely Miklós, Pető Péter és Nagy József újságírók, majd a budapesti városháza körüli „balfékeskedés” fölött értetlenkedtek, fogalmazott a 24.hu.

Elhangzott, hogy Karácsony „rohan az események után, mást mond”, és a Vagyonkezelőt nem teszik ki nyilvánosság elé, mintha nem is akarnák tisztázni az ügyet. Pető Péter szerint itt politikai játék zajlik, az ügy pedig alkalmas a Fidesz narratívájának az erősítésére Karácsony alkalmatlanságáról, mert egyszerűen a Városháza nem tesz rendet. Felteszi a kérdést,

hogyan lehetséges az, hogy a főpolgármester nem ül az irodájában kora reggel és nem beszélik át ezt az ügyet,

hogy világos legyen? Pető szerint a Fidesz egy hasonló ügyet egy nap alatt elintézett volna. Itt olyan érzésünk van, mondja, „mintha nem tudnák, mi történik a hivatalban”.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2021. november 15. 08:30
Elképesztő és pofátlan az a naivitás, amivel ezek a szarháziak "csodálkoznak" a gelgő viselkedésén. Nagyon régóta ismerik, pontosan tudják, hogy milyen. Azt is tudják: ha gelgő így viselkedik, annak megvan az oka. Mégis eljátsszák, hogy gelgő, ne legyél már béna, intézd már el ezt az ügyet, hát nem látod, hogy ez elbizonytalaníthat pár szavazónkat? Ezzel azt sugallva, hogy nincsen semmilyen korrupciós oka annak, hogy gelgő így takargatja a dolgot, hogy nincs itt semmilyen ügy, egyszerűen csak gelgő kicsit bénázik. Az ejnyebejnyézés eltakarni hivatott a kilógó lólábat, azaz szerecsenmosdatás, semmi más. Nagy Józsi pofátlan módon próbálja takarni a dolgokat, pedig pont az lenne a dolga, hogy felderítse, mi folyik a háttérben, ki kivel mutyizik, és kíméletlenül leleplezze őket.
Gonella
2021. november 14. 19:13
Olyan dolgokat kertek szamon rajta ami csak egy felelos politikuson kerheto szamon. de hisz o egy szelhamos!
balbako_
2021. november 14. 19:06
Geri elérte azt a szintet, hogy kiállni mellette nagyon kínos.
Burmin
2021. november 14. 16:03
Gelgő megy a süllyesztőbe !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!