Most épp egy veszprémi fiatallal veszekszik Márki-Zay (videó)

2022. március 13. 10:35

A kritikára ezúttal is meglehetősen durván válaszolt a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

2022. március 13. 10:35
null

Márki-Zay Péter utcafórumot tartott Veszprémben, aminek a végén egy helyi fiatal számonkérte, hogy a baloldali miniszterelnök-jelölt 

minden szava Orbánról szól”.

Márki-Zay erre megkérdezte a fiatalt, hogy átengedték-e az iskolában. Végül oda jutott a beszélgetés, hogy a jelölt becsmérelni kezdte a fiatal tudását, valamint kérdőre vonta a Magyarországi iskolák minőségét. 

A veszekedést alább tudja megtekinteni:

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. március 17. 13:51
Zéró önuralommal akar miniszterelnök lenni két hétig?
Tarpibp
2022. március 14. 14:05
Sajnos ha most az oroszok veszítenek Ukrajnában, akkor az ilyen márky zaj félék kerülnek hatalomra itt is. Nem lesz megállás, lesz szines forradalom, meg társai és ripsz ropsz semmilye sem marad az embereknek csak a bérelt életük.
zsanett-kúnrum
2022. március 14. 13:09
.................., ja nem is erre gondoltam, és nemis mondtam ilyet
Macskaszerelde
2022. március 14. 09:52
Egy újabb MZP szavazó. A diák még függetlenként vagy fideszesként kezdte a reggelt, de aztán MZP lakossági fórumán meglátta a nagybetűs igazságot, itta a Szent Ember szavait, kifogástalan magyarsággal előadott, értelmes érvei és mindent átható, lehengerő, megállíthatatlan szeretete előtt meghajolva könnyes szemmel borultak egymásra. Vagy nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!