Pumped Gabo: Elnökünk, Orbán Viktor fain!

2022. március 02. 12:04

„Támogassuk az Ukránokat élelemmel, gyógyszerekkel, menedékkel, ne fegyverekkel!” – írta Instagram-oldalán az influenszer.

2022. március 02. 12:04
null

„Hol akarsz lenni idén nyáron ? Egy vidám helyen a barátaiddal, boldogan vagy egy lövészárokban reménytelenül, kiszolgáltatva mindennek? Nagyon nem jó ami most zajlik” – írja közösségi oldalán Pumped Gabo. Az influenszer szerint a fejünk fölött hoznak döntéseket a mi sorsunkról, és ha itt elméregesedik a helyzet és becsatlakozik a Nato, akkor „lehetséges hogy nekünk (is) kell harcolni, élni, halni”. Pumped Gabo hangsúlyozza: ez nagyon szürrealisztikusan hangzik, de megtörténhet.

„Támogassuk az Ukránokat élelemmel, gyógyszerekkel”

„Elnökünk, Orbán Viktor fain! Nem akar csatlakozni, nem küld katonákat a határhoz, Sajnos a Németek, Hollandok, Olaszok nem bírnak magukkal, fegyvereket küldenek az Ukránoknak ami nagyobb fenyegetettséget eredményez egész Európára!” – olvasható a bejegyzésben.

Pumped Gabo szerint ezt a háborút az ukránoknak és az oroszoknak kell lejátszaniuk maguk között, ezért arra szólított fel, hogy „támogassuk az Ukránokat élelemmel, gyógyszerekkel, menedékkel, ne fegyverekkel”!

Nyitókép: Instagram

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ngzn
2022. március 03. 12:04
Beszéltem a héten lengyelekkel, totál be vannak zsongva, hogy vinni kell a fegyvereket, minden támogatást, a "kemény fasza ukránok majd lenyomják a szemét gonosz Putyint". Fullba nyomják az ukrán/nyugati prpagandát. Nem értik, mi miért nem gondoljuk úgy, ahogy ők.
DBZ22
2022. március 03. 09:57
Képzeljük el hogy a Márki mennyit melózik azon hogy lejárassa a kormányt rengeteg helyszínre elmegy ott van 100 -150 "hallgatója " akikről nem tud semmit , ki hova tartozik , na most 10 helyszín akkor max 1500 " hallgató " ugye . Gabonak mennyi követője van akik lesik minden szavát ? ( mondjuk azt nem tudjuk ki és miért követi ) :)
zovirax
2022. március 03. 08:26
Ennek srácnak több esze van mint az egész összefosásnak, MZP-től, Gyurcsányostól és a többi hauzaáruló baromnak együttvéve...
uszti89
2022. március 02. 22:16
Ki ez a meztelen bunkó ? Csak nem egy "modell" , mint a Palácsik lány Miskolcról ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!