Orbán Viktor: Győztünk!

2022. április 03. 22:39

2022 után is Orbán Viktor lesz Magyarország miniszterelnöke, a kormányfő a Bálnánál mondott beszédet. Összefoglalónk.

2022. április 03. 22:39
null

Orbán Viktor a Bálnánál üdvözölte az egybegyűlteket. „Egész jól nézünk ki, egyre jobban nézünk ki. Talán soha sem néztünk ki olyan jól, mint ma este” – kezdte beszédét.

Akkora győzelmet arattunk, hogy még a Holdról is látszik”

– jelentette be a Fidesz-KDNP győzelmét a miniszterelnök.

Orbán Viktor köszönetet mondott a magyar választópolgároknak, az önkénteseknek, és külön köszöntette a ránk határon túlról figyelő magyarokat. Köszönetet mondott a segítségért, és így kaptak egy esélyt, hogy segíthetnek rajtuk.

Minél nagyobb a győzelem, annál nagyobb szerénységre van szükség, és ma este van is mire szerénynek maradni”

– húzta alá

Orbán Viktor elmondta, hogy ez most nem az okoskodás ideje, hanem a boldogságé. 

Fotó: Mátrai Dávid
Fotó: Mátrai Dávid

„Közös szenvedélyünk Magyarország”

Orbán Viktor közölte, hogy a győzelem minden lehetőségét kihasználták. Minden körülmények között nyertek az ellenzékkel szemben.

Talán meg kell kérdezni a Jóistentől, hogy mit jelent az, hogy akkora nyertünk a legnagyobb mértékben, amikor mindenki összeállt ellenünk”

– fogalmazott.

Elmondta: „A végén mindig a szív győz, hiába a ravaszkodás, és cselszövés. Azért nyertünk mert van egy közös szenvedélyünk: Magyarország”.

„A baloldal volt Gyuri bácsi legrosszabb befektetése”

Orbán Viktor a baloldalnak címezve azt mondta: ők voltak  „Gyuri bácsi legrosszabb befektetése, mert 12 éve csak viszi a pénzt” – mondta Orbán Viktor. „Most kellett a legnagyobb túlerővel megküzdeni, a nemzetközi fősodratú média, és a végén az ukrán elnök is” – fogalmazott. 

Ennyi ellenfelünk még sohasem volt. Ha összefogunk, akkor nem lehet minket megállítani.Nincs annyi pénz, amivel az összefogás erejét meg lehetne állítani”

– mondta a kormányfő, visszhangozva a márciusi Békemenet üzenetét.

„Megvédtük a magyar békét és biztonságot” – mondta a kormányfő. Orbán Viktor szerint a világban lévő barátaink mindent megtettek a sikerért. „Ez a barátaink győzelme is, mert az egész világ láthatta, hogy a kereszténydemokrata politika, a konzervatív politika, és a hazafias politika győzött. Ez lesz a mi közös európai jövőnk” – mondta a kormányfő.

Az egész világ láthatta, hogy a magyarok szeretik a hazájukat

– zárta beszédét Orbán Viktor.

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 706 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulszek
2022. április 04. 23:22
Viszont az öröm kifejezésére nem tudnánk valami magyarabbat kitalálni mint "Ria... Ria... "? Mi az a Ria? Nem jelent SEMMIT! Sőt, a francia "rire" igére hasonlít ami nevetést jelent és a nevetségeshez közelít! Fidesz "szurkolók"! Ez nem Hungária koncert! Az ország neve Magyarország! Ki-ki méltóztassék komolyabban venni magamagát!
kulszek
2022. április 04. 23:10
Gratulálok a Fidesznek! Ügyes volt fiúk! Szép volt lányok! És fordítva is igaz. ;-)
csulak
2022. április 04. 11:52
A Magyarok Istene megbuntette a hazug hazaarulokat ! Hajra Magyarorszag !
Csomorkany
2022. április 04. 11:41
Gratulálok! Nem aggodalmak nélkül, de rátok szavaztam, ezért az én győzelmem is. 2/3-ot azért nem akartam volna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!