Pumped Gabo: Van oxigénünk, az univerzumban ez ritka anyag

2022. szeptember 05. 13:15

Az influencer szakértett.

2022. szeptember 05. 13:15
null

Pumped Gabo kérdezz-feleleket tartott az Instagram-oldalán, ahol pozitív gondolatokat, tapasztalatokat várt követőitől – számolt be a 24.hu.

A portál felidézte, hogy egyik követője azzal kereste meg, hogy folyamatosan rossz kedve van. Pumped erre úgy reagált, hogy „arra kell fókuszálni, amiért hálásak lehetünk”.

„Kezdve, hogy kapsz levegőt, hogy van két kezed, két lábad. Nagyon alap dolgokért is lehetünk hálásak: bemegyünk a boltba, van kaja, nem kell vadászni. 2022-ben ha kimész az utcára, biztonságban vagy. Pár száz éve ez nem így volt.

– fogalmazott az influencer.

„Harminc perc séta kombinálva nézelődéssel szinten egyszerű és hatásos praktika lehet a rosszkedv ellen” – hangzott e a bejelentkezésben.

Nyitókép: Youtube

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiltyu
2022. szeptember 06. 10:05
Buddhai bölcsességek Pumpedtől...
nyugalom
2022. szeptember 05. 19:11
Ez 00 ! Lapozzunk, a butasaga mar fáj!
johnantonyfrusciante
2022. szeptember 05. 17:38
Nagyokosok soroljanak már fel három bolygót ahol van belélegezhető oxigén!
nempolitizálok
2022. szeptember 05. 17:35
Gréta rájött, hogy a széndioxid mégis magyon kell és a globális felmelegedés nagyon is hasznos. Volt az a pénz. Nemrég a botrányos svéd ökoaktivista, Greta Tumberg, váratlanul bejelentette, hogy a széndioxid növényi táplálék, minden földi élet alapja. Teljes mértékben támogatta a Climate Intelligence Foundation nyilatkozatát, amely szerint a globális felmelegedés nem káros a természetre, ezért ideje véget vetni a fosszilis tüzelőanyagok ártalmassága körüli klímahisztériának - írja a NewsFrol . A szénhez való visszatérés igazolására az orosz gáz vásárlásának megtagadása miatt a nyugati környezetvédők bejelentették, hogy a levegőbe kerülő további szén-dioxid-kibocsátás hozzájárul a globális növényi biomassza növekedéséhez, ami jót tesz a mezőgazdaságnak, és magasabb hozamot garantál az egész világon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!