Nagyon úgy tűnik, ő lehet Szoboszlai új mestere

2024. április 28. 16:55

Egybehangzó sajtóhírek, de még Fabrizio Romano szerint is a Liverpool FC megegyezett a Feyenoorddal: Arne Slot lehet a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Vörösök vezetőedzője, Jürgen Klopp utódja.

2024. április 28. 16:55
Liverpool's Dutch defender #04 Virgil van Dijk (L) celebrates scoring the team's fourth goal with Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai during the English FA Cup fourth round football match between Liverpool and Norwich City at Anfield in Liverpool, north west England on January 28, 2024.

Nyitókép forrása: Paul Ellis/AFP

 

Több neves sportorgánum, köztük a The Athletic is arról ír, hogy a holland Feyenoord holland trénere, Arne Slot lesz a Liverpool FC következő vezetőedzője. Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano ezt már tényként közli, hozzáteszi, a felek már szintén megegyeztek a kivásárlás összegről (körülbelül 13–15 millió euróról lehet szó – említi a Nemzeti Sport), így sokan biztosra veszik, hogy a Feyenoorddal egy-egy holland bajnokságot, illetve kupát nyerő

Slot lesz Jürgen Klopp utódja, Szoboszlai Dominik mestere.

A német edző január végén jelentette be, hogy a szezon végén feláll a Liverpool FC kispadjáról, mert pihenni szeretne, emlékeztet a Magyar Nemzet. A holland trénerről kollégánk, Pálfy Dániel Ábel írt portrét. Arne Slot a támadófociban, az agresszív, domináns játékban, a nyomásgyakorlásban hisz, és tudja, milyen is csapatépítés kevés pénzből, és az utánpótlás beépítése sem okoz neki gondot.

Ezt is ajánljuk a témában

Egyébként úgy tűnik, a Vörösök kiszállnak a Manchester Cityvel és az Arsenallal folytatott bajnoki címért zajló küzdelemből. Jürgen Klopp csapata szombat délután nem bírt a West Ham Uniteddel, csak 2–2-es döntetlent tudott játszani a London Stadionban.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2024. április 28. 18:03
"Nagyon úgy tűnik, ő lehet Szoboszlai új mestere" Erre azért ne vegyen senki mérget. És nem annyira Arne Slot új szerződése kétséges, hanem Szoboszlai következő szezonja(i) a Liverpoolban... Kiszivárgott hírek szerint már a kölcsön adása is szóba került, ha nem tudnák a nyáron eladni, Slot nem fejezte ki vágyát hogy számára megtartsák.
szintetikus
2024. április 28. 17:31
szoposzlai menjen a fradiba, ott lehet kiskirály, lehet néger és muszlim spanja tetováló szalon ott is van XDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!