Hamarosan bejelenti a kormány a legújabb döntéseit

2022. szeptember 08. 09:25

Csütörtökön délelőtt 10 órakor kezdődik a Kormányinfó, a szerdai „maratoni kormányülés” után.

2022. szeptember 08. 09:25
null

Csütörtökön délelőtt 10 órakor kezdődik a szokásos Kormányinfó, Orbán Viktor szerint szerdán maratoni kormányülést tartottak.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő 2022. szeptember 8-án (csütörtök) 10:00 órakor sajtótájékoztatót tart Kormányinfó – Mit, miért tesz a kormány? címmel a Miniszterelnöki Kabinetiroda Sajtótermében – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A Kormányinfóról a Mandiner is tudósítani fog, kövessék velünk a bejelentéseket! 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civilina
2022. szeptember 08. 13:31
A telexes tahó az információit valószínű, hogy a vizeldében szedi össze. Nagyon kevés lehet a fizetés a szerkesztőségben, ha ilyen színvonal alatti figurákat alkalmaznak újságíróként. Remélem, Dúll Szabolcs elsüllyedt szégyenében, mert én már nem vagyok hajlandó ilyenek helyett szégyenkezni.
Göby
2022. szeptember 08. 11:29
Jöhetnek majd az esetlen, ostoba, flegmázó, semmire SE kellő kérdései a libsinyúznak ...
zabhegyezo
2022. szeptember 08. 10:26
Ráadásul a felhasználó egyénileg nem tudja mérni,kontroll nélkül fizet s szabályozni sem tudja!először ezt kell megoldani!
zabhegyezo
2022. szeptember 08. 10:15
Amikor kádárék bevezették az első kerületbe a távfűtést és a későbbiekben is azt mondták a legkörnyezetkímélőbb fűtési rendszer és a legdrágább is volt mert nyáron is fizeti az egyszerű halandó!..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!