Sajtóértesülés: letartóztatásban maradnak a kitörés napi támadások külföldi gyanúsítottjai

2023. március 14. 15:57

Erről még március 13-án döntött a bíróság.

2023. március 14. 15:57
null

Meghosszabbította a bíróság a budapesti viperás támadások két gyanúsítottjának előzetes letartóztatását. Erről még március 13-án döntött a bíróság – közölte a Fővárosi Törvényszék a Magyar Hang megkeresésére.

A két külföldi állampolgár esetében a szökés és elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének, meghiúsításának veszélye miatt döntöttek a fogvatartásuk fenntartásáról.

Ezt június 14-ig rendelte el a bíróság, amelynek végzése ugyanakkor egyelőre nem végleges

Mindkét érintett gyanúsított esetében az ügyészség kérte az előzetes letartóztatás meghosszabbítását – ismertette a lap.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a február 11-ei, kitörés napi szélsőjobboldali rendezvénysorozathoz köthetően több, feltételezhetően antifasiszta indíttatású támadás történt Budapesten, melyeket a gyanú szerint a fővárosba látogató külföldi aktivisták követtek el.

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakNézelődök
2023. március 25. 17:20
itt mindenki ártatlan! XDXD
mondeos
2023. március 14. 19:19
Miért?Ez kérdés volt?
Ma is bukik a Zorbán...
2023. március 14. 18:44
"antifasiszta indíttatású támadás" Csak nem a bolsevista terrorcselekményeket hívja így?
formaegy
2023. március 14. 18:36
"...melyeket a gyanú szerint a fővárosba látogató külföldi aktivisták követtek el."- magyar baromállatokkal együtt!!!!!!!!!! Nem ártana gumibottal, ököllel, stb megsímogatni a rohadt állatokat, hogy élvezzék azt amit ők csinálnak!!!!!!!!!!!! Ilyenre kellene törvény. Az ilyen baromállatokat kitenni egy térre, és hagyni, hogy a lakosság megnevelje!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!