Páratlan kilátás a fővárosra: pénteken nyílik a MOL Campus

2023. április 20. 21:22

Az olajvállalat tájékoztatása szerint péntektől a nagyközönség is látogathatja a Mol Campus nyilvános tereit.

2023. április 20. 21:22
null

Az ország legmagasabb irodaépületének nyilvános terei péntektől hivatalosan bárki számára látogathatóak. A 143 méteres toronyház 120. emeletén lévő panorámateraszt is ki lehet próbálni, mely 

a földszinti interaktív látogatóközpontból egy egyedi üveglifttel érhető el.

A Világgazdaság tájékoztatása szerint a Mol Campus ötvözi a leginnovatívabb építészeti megoldásokat, a kialakítása modern, az ott dolgozók igényeit magas szinten képes kiszolgálni, a jövő generációjának is vonzó munkahely. Az épület a legmagasabb szintű fenntarthatósági előírásoknak is megfelel, így hazánkban ez az első épület, mely 

egyszerre nyerte el a BREEAM Excellent és a LEED Platinum minősítéseket.

A látogatóközpont ingyen tekinthető meg, a kilátóteraszra online vásárolhatók jegyek.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2023. április 21. 15:09
"A Foster + Partners a fenntartható építészet úttörője. " Az anyátok picsája, az. A MOL Campus a Finta és Társai Építész Stúdió és a londoni Foster & Partners kollaborációjából született Ez a bolsevik Finta már szanaszét baszta a fővárost a szaraival. Persze ez is román, mint a verőcei Dunapartra ketrecet menstruáló picsa. Finta József (Kolozsvár, 1935. június 12. –)
Odone Ricci
2023. április 21. 13:34
Csak kérdezem, tényleg szükség volt egy felhőkarcolóra Budapesten, melyet hegyek öveznek és minden csúcsról gyönyörű a kilátás ? A forrásvizekben gazdag lágy talaj bírja ezt a kolosszust ? Nincs elég üvegcsoda irodaházaknak? Hiszen rengeteg ilyen táblát láthatunk "TO RENT", "FOR SALE " ? Budapesten nincs elég látnivaló és szórakoznivaló, csupán ilyen emeletes üvegkalitka hiányzott ?
Zeno13
2023. április 21. 08:44
Örülök,hogy hozzájárulhattam....
sosringli-babbal
2023. április 21. 08:08
Egyszerűen ronda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!