Pumped Gabo: Megkérném Orbán Viktort, hogy mostantól csak magyar termékeket engedélyezzen

2023. április 22. 10:30

„Hogy erősítsük ezzel is a magyar gazdaságot. Mert az nagyon szennyező is, hogy Dél-Amerikából jönnek be ide a zöldségek, gyümölcsök” – üzente a celeb.

2023. április 22. 10:30
null

Pumped Gabo az utóbbi években úgy döntött, nagyobb figyelmet fordít arra, hogy megóvja a környezetét. Elárulta, ő milyen praktikákat vet be azért, hogy a Föld olyan maradhasson, amilyen. Többek között kiderült például, hogy szelektíven gyűjti a hulladékot, nem használ feleslegesen áramot, van, hogy gyertyával világít este, és igyekszik nem túl sokat autózni – írta meg a Blikk

Gabo a környezetvédelem mellett a magyar gazdaság megóvásán is fáradozna.

„Gyűjtsék szelektíven a hulladékot, és mindenki vásároljon magyar terméket. Én egyébként arra gondoltam, hogy megkérném Orbán Viktort, hogy mostantól csak magyar termékeket engedélyezzen, hogy erősítsük ezzel is a magyar gazdaságot. Mert az nagyon szennyező is, hogy Dél-Amerikából jönnek be ide a zöldségek, gyümölcsök” – üzente.

***

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2023. április 23. 11:43
Nem te idióta, nem a tiéd!
korona.2.0
2023. április 23. 09:26
Pumped Gabó ? Egy komplett társadalomban Pumped Gabóra IS szükség van ! Ez az ő véleménye. Ami tényleg hiányzik Pumped Gabóból, az a rosszindulat. Jó gyerek.
khomeini
2023. április 23. 03:02
Pumped Gabó irányt mutat az országnak igazi szellemi világítótorony
brekker
2023. április 22. 20:24
Nagy Isván agrárminiszter legnagyobb teljesítménye, hogy lefogyott vagy harminc kilót. Inkább ebben kéne segítenie Orbánt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!