Óriási botrány tört ki az egyik hazai jégpályán

2023. április 27. 17:59

Sajtóhírek szerint Sebestyén Júliát támadás is érhette.

2023. április 27. 17:59
null

Példátalan botrány rázta meg a műkorcsolya sportágat – írta meg csütörtöki cikkében a Magyar Nemzet. Mint a lap tájékoztatott: a Jégördög SE egyik edzője szerda reggel kihívta a rendőrséget, miután ijesztő alakokat láttak a jégpálya körül. Sajtóhírek szerint Sebestyén Júliát attrocitás is érhette, amelynek következtében öltözőjébe kellett menekülnie.

Sebestyén: Véget kell vetni a sportágban tapasztalható vádaskodásnak

A korábbi Európa-bajnok az incidens kapcsán a Telexnek azt nyilatkozta: az ellene indított „szisztematikus hadjárat” immár „verbális és fizikai erőszakba torkollt”. 

– tette hozzá Sebestyén Júlia.

A Magyar Nemzet eredeti, teljes cikkét a témában ide kattintva olvashatja.

Nyitókép: Facebook

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. április 28. 07:42
Szerelmes lettem Júliába, Lomha lepke, az erdész lánya. Júlia fürdik, mint egy hattyú, Bokorból lesem, én, a fattyú. Sugaras szemét nem veti rám, Nem vagyok Rómeó, az én hibám. Nem messze tőlem avar zörög, Valaki jajdul, vadkan hörög.
Namond
2023. április 28. 03:30
Ez a Galambos nem rokona a Vadainak?
sosringli-babbal
2023. április 27. 20:17
Több nőt a politikába! Hiszen ők a békés rendezést, a közös, konszenzusos megoldásokat keresik!
minona
2023. április 27. 19:53
Mindenki, aki látta nyilatkozni Galambost az elmúlt hetekben állíthatja, hogy nem százas az a nő. Az a vulgáris stílus, amit megenged magának..te jó ég. Még ha lenne is némi igazság abban, amit mond, a stílusával azonnal hiteltelenít mindent, amit mond.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!