Instagramon kért bocsánatot Pumped Gabo, elfelejtett elmenni saját fellépésére

2023. október 20. 08:31

Ez a világ legcikibb dolga, ezt nagyon elb... – mondta követőinek.

2023. október 20. 08:31

Pumped Gabo Instagram-sztoriban kért bocsánatot követőitől, miután elfelejtett elmenni saját fellépésére. Pumped Gabo jelenleg DJ-ként dolgozik, és azért hagyta ki saját szerdai fellépését, mert azt hitte, csütörtökön van.

„Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, aki várt rám az Akváriumban. Nem mentem el, de nem történt semmi, egész egyszerűen balf*sz voltam. Valamiért nagyon az volt bennem, hogy csütörtökön lesz ez a buli, de most volt... A telefonomat későn vettem észre, hogy hívtak nagyon sokan. Elnéztem, g*ci, azt hittem, hogy csütörtökön lesz, és nem pedig szerdán, de most volt, és k*rvára sajnálom... Ez a világ legcikibb dolga, ezt nagyon elb*sztam” – írjta meg a DJ Instagram-sztorijára hivatkozva az Origo.

Nyitókép: Instagram/Pumped Gabo

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
faramuci
2023. október 21. 17:50
Ő a legélesebb kés a fiókban...?
Ergit
2023. október 20. 17:26
Ez is tele van lóvéval, de nem tud megfizetni valakit, aki az időpontokra figyelmeztetné időben???? Hagyjuk a rizsát!
megvadult-2
2023. október 20. 16:47
'de nem történt semmi, egész egyszerűen balf*sz voltam.' Miért múlt időben beszélsz magadról ??
KBA98
2023. október 20. 16:40
Elnézést kérek a tudatlanságomért: de ki ez a P Gabó? Mit csinált eddig, mit tanult, miért sztárolják? és kit érdekel? A kultúra halála ez a sok celeb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!