Azon gondolkodom, hogy egy óvoda vagy napközisotthon mitől válik meleggé vagy leszbikussá

2023. november 15. 13:28

Itt genderideológiával tömik a kis lurkók fejét: a kis Hans fedezze el magában Danilát és fordítva.

2023. november 15. 13:28
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Azon gondolkodom, hogy egy óvoda vagy napközisotthon mitől válik meleggé vagy leszbikussá; szóval mi az ami megkülönbözteti egy »sima« állami vagy magánintézménytől –  arra jutottam, hogy csak egyetlen dologtól: eltérően a »világi« helyektől itt genderideológiával tömik a kis lurkók fejét; a kis Hans fedezze el magában Danilát és fordítva. 

És ekkor eszembe jut Arisztotelész, aki három módját különbözteti meg annak, hogy miként válhatsz mássá: így születsz, így nevelnek, erre kényszerítenek.

Ez van ma Németországban, minden világok legjobbikában; és az állam, a gyermekvédelem mindehhez asszisztál.

Pedig ezért is jött létre az állam: a gyengék védelme a hatalmaskodókkal, a »hülyékkel« szemben.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép illusztráció. Fotó: Nyitókép: VANESSA CARVALHO / BRAZIL PHOTO PRESS / Brazil Photo Press via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ez D-dúr és e-moll
2023. november 16. 17:16
"nnjohn ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. november 16. 05:53 Ellentmondásban vagy magaddal." És mégis hol, mikor, miért, hogyan?
kombinator-0
2023. november 16. 11:47
Mandinernek: - klikk... beugrik ez: .... "Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" - görgetek lefelé, mikor beugrik ez: .......... "Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" - nincs klikk, nem görgetek, olvasok, mikor beugrik ez: ....."Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" - kommentelek, épp leírom, hogy "puttony ...", mikor beugrik: ...."Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" ba+... éppen kommentelek, olvasok egy cikket ... nem dereng valami??? ti hogy bírjátok ezt? hát a jó retkes anyátokat!!!!!!!!!!!!!
nnjohn
2023. november 16. 05:51
A nácik már megint játszák a MENGELÉT. Akkor testi kísérletek folytak, most pszichés és mentális. Ha Sztálin élne, a németekhez járna tanulmányútra, hogyan kell ideológiai alapon már gyerekeket átnevelni és totális zavart és bizonytalanságot kelteni bennük.
Akitlosz
2023. november 15. 19:40
A Fidesz hatalom hozott törvényt a 14 éven felüliek büntetlenül megbuzeránsosíthatóságára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!