Független média a nagykövetség pénzén?

2024. január 29. 06:34

Ugyanazt írják a CNN-től a Telexig, a Politicótól a 444-ig.

2024. január 29. 06:34
Hungary Pride March as EU, US Chide Nation's Anti-LGBTQ Laws
Both Hunor
Both Hunor
Pesti Srácok

„Hónapok óta hisztériázik a balliberális sajtó a szuverenitásvédelmi törvény és az annak nyomán felálló hatóság miatt. Rettegnek az újonnan létrejött hivataltól és arról jelentettek meg cikkeket, hogy így aztán politikai megrendelésre likvidálják majd a baloldali politikusokat és persze a szegény, »független« újságírókat.

A legfőbb liberális lapok főszerkesztői petícióban tiltakoztak, és közérdekű tájékoztatást követeltek, holott senki nem akarta őket bántani. Most valahogy pont ugyanez a kör kapott sok millió forintnyi támogatást az Amerikai Nagykövetségtől. 

Kérdés persze, hogy mennyire szabad az a magyar médium, amelyik az amerikai baloldal támogatásából tartja fent magát, vagy – mert ugye erre is volt példa több újságnál – az Amerikai Nagykövetség megbízásából jelentet meg propagandacikkeket. Nagy tévedés, de inkább szándékos hazugság, hogy »demokratikus vitákkal« vagy a konzervatívoknak nem tetsző »közérdekű információk szolgáltatásával« lenne baja a jóérzésű magyar embereknek. Nem ezzel van. Hanem sokkal inkább azzal, hogy egyrészt valahogy sikítófrászt kap minden ilyen, a globalista hálózat által kitartott újságíró, ha esetleg írni merünk a finanszírozásukról, baloldali elköteleződésükről. Ez tabutéma, ők függetlenek, akkor is, ha egyáltalán nem tűnnek annak.

Nem mi mondtuk, hanem Robert Kennedy, hogy bizony-bizony »A CIA mára az újságírás egyik legnagyobb támogatója világszerte. A legnagyobb támogatást a USAID-en keresztül juttatják. Az Egyesült Államok a világ szinte minden országában pénzeli az újságírást. Birtokában vannak médiumok, és több ezer újságírónak állja a fizetését.« Most épp nem az USAID, hanem közvetlenül a baloldali amerikai kormány pumpált egy kis pénzt a liberális sajtóba.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Akos Stiller/Bloomberg via Getty Images

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
google-2
2024. január 29. 18:28
Csak annyi a baj, hogy nem a két szép szemünkért, hanem a javainkért, a szuverenitásunkért fizetik le az ellenzéki újságírókat. Akik önként és dalolva árulják mindannyiunk országát.
tetx
2024. január 29. 17:30
A faszfej szerint az usa nagykövetsége nem avatkozik belr a magyar belpolitikába, mocskos hazug féreg.
Lajoss
2024. január 29. 17:28
Prosti srácok...ugyammá...
FeketeFehér
2024. január 29. 15:56
Both Hunor hazudik, de hát miért ne tenné, ha megteheti, és jól fizetik érte. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!