Egymilliónál is többen látták Varga Judit interjúját

2024. március 31. 11:00

Volt férjéről, Magyar Péterről rántotta le a leplet a korábbi igazságügyi miniszter.

2024. március 31. 11:00
null

Nyitókép: Youtube képernyőkép

Három napja jelent meg, de már most több, mint egymillióan látták Hajdú Péter Varga Judittal készített interjúját. A Frizbi Hajdú Péterrel című YouTube-műsor különkiadásának vendége volt Varga Judit, ahol beszélt arról, hogy Magyar Péter hogy viselkedett vele házasságuk alatt, illetve, hogy milyen ember valójában a most politikai babérokra törő exférje. 

Varga Judit az interjúban beszámolt Magyar Péter verbális és fizikai bántalmazásairól is, illetve elárulta, miként fenyegetőzött a már nyilvánosságra hozott hangfelvétellel.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 279 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:26
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­­ö­­g­ö­­s­­­ ­­l­­á­­n­­­y­­o­­k­­ ­­­v­á­­r­n­­a­­k­­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 01. 07:51
Félmillió jobbágy szavazott a lábával a vétótlan köpcös geci és a zsidesz mutatványaira, a soron következő választás előtt 2 hónappal. Ez nem rossz kezdésnek. Majd lesz még több is, mert sem alkalmas zsideszes jelöltek, sem kampány nincs, hanem a pedofiltámogatók és társaik által okozott károk minimalizálása folyik ezzel a durva hazugságcunamival. De kontraproduktív, amikor a magát áldozati pózba vágó hazug kvótaribanc, ami 18 éven át boldog házasságot hazudozott - megy le kutyába, kiteregetve azt, amiről korábban másként hazudozott. Ne felejtsük el: - egy jogvégzett miniszter, - a szemelyi védelmét ellátók, - a nemzetvédelmi szolgálatok, - a rokonok, - a barátai, munkatársai nem láttak okot 16 éven át, hogy közbeavatkozzanak. Nem volt bántalmazás? Varga egy tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc. A volt férje patkány, akinek a patkánylàny 3 kispatkányt ellett. Most komolyan, ezek után ki a faxomat érdekel 2 aljas zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni verziójában?
Tommaso
2024. március 31. 20:16
a FideSS azt reméIi, Magyar Péter már politikai hulla, csak még senki nem szólt nekik, hogy a sok 100.000 követője miatt Magyar Péter még messze nem politikai hulla. A vaIóságban a hazug s bűnöző Varga J a politikai hulla. Bukott miniszter, bukott EP-jeIöIt.
Tommaso
2024. március 31. 20:11
Ennek az aljadék Vargának már a Pegazus-botrányba bele kellett volna buknia. Amikor törvénytelenül másra ruházta át az engedéIyek kiadását. Majd mikor HAZUDOTT az EU-s bizottságnak arrról, hogy folyik-e hivatalos vizsgálat az ügyben. Többszáz ártatlan civil magyar embert hallgattak le, minden különösebb indok nélkül. Hányadék az iIyen fideszes söpredék! És ugyan miért is lenne "aljadék" Varga? Nagyon egyszerű A 300, törvényteIenüI IehaIIgatott emberbőI senki nem bizonyuIt kémnek vagy hazaáruIónak A Pegazus-botrány a FIDESZé, a PEDo- botrány a FIDESZÉ, s nem GyF-é, A Völner-SchadI ügy a FIDESZ-é, a hadifogoIy-ügy a FIDESZ-é, minden botrány a FIDESZ-é "Az ellenzék meg MP szent és sérthetetlen? NEM De a bűnöket A hataIom követi eI, nem a döntési körön kivüIi eIIenzék
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!