Elmondhatatlanul hálás vagyok minden eddigi és leendő nézőnknek!

2024. március 19. 11:42

Bebizonyítottátok, hogy igenis van értelme történelmi kalandfilmet forgatni a hőseinkről!

2024. március 19. 11:42
null
Rákay Philip
Rákay Philip
Facebook

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

„Elmondhatatlanul hálás vagyok minden eddigi és leendő nézőnknek!

KÖSZÖNÖM!

Bebizonyítottátok, hogy igenis van értelme történelmi kalandfilmet forgatni a hőseinkről!

A MOST VAGY SOHA! igazi családi moziélmény, nagyvászonra való, elképesztő látványvilággal, csodálatos zenével és hanghatásokkal. Persze én elfogult vagyok, de a Tőletek érkező visszajelzések is azt mutatják: szeretitek a filmünket és hatással van Rátok.

MINDEN ALKOTÓ ILYEN KÖZÖNSÉGRŐL ÁLMODIK!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­­ö­­g­ö­­s­­ ­­l­­á­­­n­­­y­o­­k­­ ­­v­­á­­r­­n­­a­­­k­­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
civilina-2
2024. március 20. 12:00
Sajnálom azokat a hozzászólókat, akikből árad a határtalan irigység és gyűlölet a Most, vagy soha c. film iránt. Írásaikból világosan kitűnik, hogy nem is látták a filmet, de hányják az epét elkeseredésükből. Megértem őket, mert nincs mire hivatkozniuk, amit a balliberális kormányok alatt alkottak volna, ami érdemes lenne az említésre. Hiába voltak az akkori rendszer oszlopos tagjai, mégsem kaptak egy fillért sem egy film megalkotásához. Még egy filmrevaló pénz sem volt az országban, pedig mindent eladtak, nem fizették vissza az ÁFÁ-t, minden kedvezményt eltöröltek, az 5-15%-os ÁFÁ-kat egyik napról a másikra felemelték 25%-ra, és lehetne vég nélkül sorolni a tehetetlenségüket. Dühüket a reménytelenség motiválja, ha nem kaptak pénzt a vezérük kormányától, akkor milyen alapon várják el az Orbán-kormánytól?
Bell & Sebastian
2024. március 20. 08:17 Szerkesztve
Pont ideje visszaterelni az ifjúságot a kiválasztottak vályújához. Én megvárnám, eszik-e más népek is, vagy csak belső propagandára alkalmas? Ha az utóbbi válik valóra, nyertünk egy zsiráfot, szép állat, de otthonra nem kéne.
wombatmenhely
2024. március 19. 21:28
R. Kálmán nem fogja kitenni ezt a megsemmisítő véleményt, amely valódi szakembertől érkezett, de a szakterületén kívül is figyelemreméltó észrevételeket tartalmaz: https://index.hu/kultur/2024/03/19/hermann-robert-szechenyi-dijas-tortenesz-most-vagy-soha-film-velemeny/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!