Ezt csinálja jelenleg Vadon János, aki szakított a rádiózással

2024. március 29. 10:23

Nem unatkozik a műsorvezető.

2024. március 29. 10:23

 Nyitókép: Facebook

Vadon János decemberben jelentette be, hogy otthagyja a Balázsék című rádióműsort.

„Két órával kelek később, mint amikor rádióztam, de így is el szoktam csípni a Balázsék végét, ha a feleségem hallgatja őket. Időnként azért magamtól is belehallgatok. Egyáltalán nem hiányzik, de azért mégis csak tizenöt évet töltöttem velük. Nekem bőven elég volt ennyi, de nekik a legjobbakat kívánom és azt, hogy amennyi évig még akarják, addig tudják csinálni” – mondta a Blikknek Vadon a szerda esti Televíziós Újságírók Díjátadóján, ahol a műsorvezető Várfoglalók című tévéműsora jelölt volt Az év legszórakoztatóbb ismeretterjesztő műsora kategóriájában.

„Éppen a szlovák Várfoglalókat forgatjuk, mert, úgymond, kezd ez a műsor kissé franchise-zá alakulni. Annak egy helyi színész a műsorvezetője, de alapvetően ugyanarról szól, mint a magyar verzió. Itt a háttérben dolgozom főszerkesztőként. Igazából valahol mindig ott voltam a háttérben is, ez sem idegen tőlem, sőt az mondanám, hogy jobban szeretem, mintha reflektorfényben lennék. Nem túl előnyös a profilom” – fogalmazott.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­ö­­g­­ö­­s­ ­­­l­­á­­­n­­y­­­o­k­­ ­­­v­­­á­­­r­­n­a­k­­ ­r­­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­𝗡
Patika
2024. március 30. 06:54
el szoktam csípni a Balázsék végét--- meghiszem azt és be is dugod a seggébe a mikro phonodat?
backstablive
2024. március 29. 15:59
Az antiszemita mocskos hulladèkot el tàvolitottàk.
Király Kávéház
2024. március 29. 12:44
A Várfoglalók műsort azt szerettem... kell is a történelem szeretete és a műveltség a mai fiataloknak - nézőknek. Egy értelmes műsor a Várfoglalók, még több ilyen kellene. ( Győzike show meg egyéb marhaságok helyett...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!