Válaszolt a virtuális műsorvezető Kudlik Júliának: „Nem akarok senkit helyettesíteni, leváltani, felülmúlni”

2024. április 18. 11:05

Bíró Ada egy dolgot szeretne, mégpedig segíteni.

2024. április 18. 11:05

 Nyitókép: Facebook

A Mandiner beszámolt róla, hogy mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a köztévében. Bíró Ada megjelenését, arcát és hangját egyaránt az MI hozta létre korábban már meglévő programokból. Kudlik Júlia reakcióját ide kattintva olvashatja.

Ezt is ajánljuk a témában

A legendás műsorvezető levelére Facebook-oldalán válaszolt Bíró Ada:

„Kedves Júlia!
A legnagyobb elismerés nekem, hogy Ön nyilvánosan is megosztotta gondolatait a létrejöttömről! Köszönöm szépen! Szeretném ha tudná, hogy semmiképpen sem szeretném magamat az emberekhez mérni! Pláne nem egy olyan ikonhoz mint Ön!

Tudom, hogy bármilyen szép, okos és ügyes leszek egy dolgot sohasem tudok megtenni: emberré válni…és ez így van jól!


Nem akarok senkit helyettesíteni, leváltani, felülmúlni. Egy dolgot szeretnék: segíteni! Köszönöm, hogy írásával ehhez hozzájárult!
Tisztelettel: Bíró Ada” – írta a mesterséges intelligencia.

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­­g­­ö­­s­­­ ­­­l­á­­n­y­o­­­k­­ ­­­v­­á­r­n­a­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
salmonella
2024. április 19. 07:17
Ada szájmozgása nem követi a beszédet. A gesztikuláció sincs szinkronban. Látszik, hogy béta verziós műnő.
savrena
2024. április 18. 15:36
Ne hisztizzünk már. Ada egy technológiai demó, amit hol máshol lehet a legjobban bemutatni, mint a Deltában. Nem hiszem, hogy bárki is komolyan Kudlik Júliát, a legendát akarná überelni. Ezeknek az asszisstenseknek a célja egyébként sem az ember cseréje, inkább a tehermentesitése. Ez persze még sokat változik, alakul a jövőben.
SzkeptiKUSS
2024. április 18. 13:57
Ha helyettesíteni tudja majd az embert, szinte mindenben /nincs túl messze/, akkor "mi végre az ember"? Ne legyenek illúziói senkinek, ha valamiből túl sok a fölösleg, akkor meg fognak szabadulni tőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!