„A slim fit messiás példabeszédekben kommunikál a tanítványaival” – fogalmazott a 24.hu újságírója Magyar Péter kapcsán

2024. április 05. 22:46

Pető Péter főszerkesztő szerint a baloldal „olyan hitelességi válságban van”, amely alkalmas arra, hogy előidézze a Magyar Péter-jelenséget.

2024. április 05. 22:46

Nyitókép: YouTube

A 24.hu újságírói, Kerner Zsolt, Pető Péter, valamint Nagy József elemezték az elmúlt időszak politikai történéseit, a témák közül természetesen nem maradhatott ki Magyar Péter és a szombatra meghirdetett tüntetése sem. Pető szerint Magyar Péter egy válságjelenség, amelyet az első interjúiban még ő maga sem tagadott. 

Nem arról van szó, hogy mindenki Magyar Péterre várt, hanem várt valakire, aki nem az, ami itt van.” 

– fogalmazott, majd kifejtette, hogy mindezek mellett az ellenzék is „olyan hitelességi válságban van, és olyan bizalmi deficittel rendelkezik”, ami alkalmas arra, hogy előidézze a Magyar Péter-jelenséget.

Provokáció a szombati tüntetésen?

Nagy József Magyar Péter VálaszOnline-nak nemrégiben adott interjújából kiemelte: a szervező a tüntetésen provokációra számít, és szólt is a rendőröknek, hogy 

szedjék majd ki a kapucnis nemzetbiztonságis provokátorokat a tömegből. 

„Eddig, amiket ilyenformán jósolt előre – például, hogy be fogják majd vádolni azzal, hogy asszonyverő – bejöttek. Most kiváncsi vagyok, hogy van-e ennek báriféle alapja” – tette fel a kérdést Nagy József, amelyre Kerner Zsolt a következőket reagálta:

A slim fit messiás páldabeszédekben kommunikál a tanítványaival.” 

Kerner szerint mindössze arról van szó, hogy Magyar „megpróbálja beelőzni azokat, amikből ő azt gondolja, hogy botrány lehet”. 

A 24.hu újságíróinak teljes beszélgetését alább tekinthetik meg:

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­l­­á­n­y­­o­­­k­ ­­­v­á­­­r­­­n­­a­k­­­ ­­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
llnnhegyi
2024. április 06. 09:47
Kifejezetten szórakoztató az egész baloldal vergődése. Ne haragudjatok ezért, dehát ripacsok,muris bal fácánok, magamutogatók vagytok.-:))
csoda
2024. április 06. 07:56
Ha provokátorokról beszél Petya, akkor nem a lengyel, hanem a Majdanos recept van napirenden a jelek szerint.
Lajoss
2024. április 06. 07:23
Reméljük,Kubatov Gabi és értelmiségi baráti köre távol marad…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!