Hivatalos: Miskolc első embere nem indul újra a polgármesteri címért

2024. április 03. 13:21

„Tiszta lelkiismerettel és nyugodt lélekkel vállalom a döntéseimet, amit kevés politikus mondhat el magáról” – írta bejegyzésében Veres Pál.

2024. április 03. 13:21

Hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében jelentette be Miskolc polgármestere, hogy nem száll újra harcba a pozíció megszerzéséért az önkormányzati választásokon. „Tiszta lelkiismerettel és nyugodt lélekkel vállalom a döntéseimet, amit kevés politikus mondhat el magáról. 

(...) Hittem abban, hogy a civil maradjon független a politikában is. Sajnos, egyre kevesebben hisznek velem együtt ebben”

– indokolta döntését Veres, aki biztosította követőit, hogy mandátuma lejárta után is számíthatnak rá, mint „a városát szerető, és érte tenni akaró miskolci polgárra”.

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­­ö­­­g­ö­s­ ­­l­­­á­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­­á­­r­­­n­­­a­k­­ ­­r­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Patika
2024. április 03. 17:28
amit kevés politikus mondhat el magáról” – írta bejegyzésében Veres Pál. --- ez meg micsoda ? Talán csak nem, egy álszerénységbe csomagolt öndicséret...?
ThunderDan
2024. április 03. 14:01
Megint a DK nyert... Mandiner: amúgy ez NEM újságírás, ez egy nagy nulla! Egy szjmpla facebook posztot osztotok meg, A LEGALAPVETŐBB HÁTTÉR, A LEGALAPVETŐBB TÉNYEK MELLŐZÉSÉVEL. Ez igy zéró, semmi.
csicseriborso3
2024. április 03. 13:42
Kedveltük dr. Veres Pál igazgató urat. Amikor elindult a polgármesteri székért csodálkoztunk, amikor megláttam a csapatát elszörnyülködtem az ott látható elhasznált régi káderektől és feltörekvő pénzéhes ifjabb senkiktől. Az elmúlt évek alatt bebizonyosodott a félelmem, semmi jó nem történt Miskolcon. Veres polgármester úr döntését megértem, a továbbiakban jó egészséget, nyugalmat és még sok-sok évet kívánok a katedrán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!