Orbán Viktor fontos ígéretet tett a jövő generációjának (VIDEÓ)

2024. április 24. 11:13

A XVII. Szakma Sztár Fesztiválon mondott beszédet a kormányfő.

2024. április 24. 11:13

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor is beszédet mondott a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon, a rendezvénynek a Hungexpo Vásárközpont ad otthont. A miniszterelnök kiemelte milyen ígéreteket tesz a kormány a fiatal szakembereknek.

Négy dolgot ígért a kormányfő:

Magyarországon mindenkinek lesz szakmája, a technikum kapui mindenki előtt nyitva állnak.

Akinek van szakmája, annak lesz munkája is.

Aki dolgozik, annak lesz tisztességes fizetése.

Aki a szakma mellé családot is vállal, annak lesz otthona, és számíthat a kormány támogatására is.

Orbán Viktor hangsúlyozta, az elmúlt másfél évtizedben felépítették a munkaalapú társadalmat.

Szakmunkás nélkül nincs jövő. A magyar gazdaság gerincét ma a szakmunkások adják. Ha a szellem és a szakmunka jól kapcsolódik össze, abból lesz a sikeres Magyarország”

– fogalmazott, majd hozzátette:

„Meggyőződésem, hogy aki szakmát választ, az jó lóra tesz. Aki olyan szakmát választ, ami kiállja az idő próbáját, azon háború, Brüsszel vagy a technológiai változás sem foghat ki!” – erősítette meg a miniszterelnök.

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­­­g­­ö­s­­­ ­­­l­á­n­­y­­­o­­­k­­ ­v­­á­­r­­­n­a­­­k­­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Patika
2024. április 24. 15:42
Szakmunkás nélkül nincs jövő. A magyar gazdaság gerincét ma a szakmunkások adják. Ha a szellem és a szakmunka jól kapcsolódik össze, abból lesz a sikeres Magyarország” ---- hát majdnem, de mégsem. A szakmunkás kétségtelenül fontos, de csak köztes kivitelezői állomás. Bevált és begyakorlott végrehajtó. A kreatív szabadgondolkodás a szakmaiság csúcsán álló mérnöki méretező tervező áll, amihez kutya kevés egy általános alapokora építkező végrehajtás. Nem mindenkiből lesz egyetemre beprotezsált felcsúti pártitkárfi, aki parasztnak sok, úrnak meg kevés még akkor is ha vágósúlyát elérte és életében nem tett egy kapavágást, meg egy fűszálat se keresztbe. Hiába is jeles ámítástechnikából ha hiányzikl az effektív kétkezi vagy szakmai munkája. Danol meg iszik kolbászol, meg falusiskodik, de erre bármelyik lókupec képes. nem túl nehéz egy kehes lovat paripának láttatni., vagy a kéményt tartania Gazsinak addig amíg átveszik a házat. (a putrihoz képest ez valami, de a gazdaságban ez semmi)
RasPutin
2024. április 24. 15:17
Az iparirobot képzést is indít a fidesz? :)))))))
mreinstand-2
2024. április 24. 15:09
Szakmunkások. Gratulálok. A geci gazdátok ezek szerint a magyarság elsorvasztásában érdekelt, mert egyébként normális ember művelt, értelmiségi emberekből álló társadalmat kíván saját nemzetének, nem pedig egy halom kőművest, vagy gázszerelőt. Dehát tudjuk, hogy neki milyen prioritásai vannak. Ez az ember a nemzet szégyene. Örök bélyeg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!