Jámbor András és Szél Bernadett „gyalog szolidarított” a sztrájkoló pedagógusokkal

2022. január 31. 17:56

Jámbor András és Szél Bernadett közös Facebook-posztban fejezték ki szolidaritásukat a reggeli pedagógus sztrájkban résztvevőkkel.

2022. január 31. 17:56
null

„Szél Bernadettel mi így, gyalog szolidarítottunk a tanárokkal és a Deáknál köszöntük meg a kiállást azoknak, akik egy jobb oktatási rendszerért, a dolgozók jussáért, egy tisztességes jövőért küzdenek!” – írta ki Jámbor András Facebook oldalára.

A mai pedagógussztrájkhoz számos szolidaritási akció is társult, így egyes szakszervezetek autókkal vonultak fel.

Úgy tűnik a két politikus között úgy is nagy az összhang, hogy az előválasztás során Jámbor riválisát, Csordás Anettet támogatta Szél Bernadett, melyről kétes értékű rap-szóló is tanúskodik. Mindenesetre mindkettejük választási körzetétől távol, semleges területeten, a Deálk téren találkozott a két balldali politikus. 

Fotó: Jámbor András. Facebook

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. február 14. 13:54
Mi van Szél elvtársnő? Lecserélted a Hadházyt? Vagy már neki nem kell az elnyűtt kapcarongy? Állj be az LMBTQ-ba ott Falusi jobbat kínál. )))))))))))))
Szuper
2022. február 01. 07:46
Ez is politikamentesre sikerült!!! Még szerencse, hogy ott vót véletlenül a krumplispeti és az összes ellenzéki párt vezető képviselője ( is )! Gratulálok! Már csak azt nem tudom, hogy- hogyan magyarázzam el a gyerekemnek, hogy miért is volt ez a rendezvény politikamentes , miért hazudtak a "példaképeik" a kék szalaggal kapcsolatban és, hogy miért használták fel Őket ESZKÖZKÉNT ehhez a balhéhoz...
pumuklik
2022. január 31. 22:31
Két hülye proli!
Péterpéter
2022. január 31. 21:59
Semmi közük pedagógusi fizetésemhez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!