Orbán Viktor szerint ez az igazi rock and roll

2022. december 17. 14:30

Bukarestből jelentkezett a miniszterelnök.

2022. december 17. 14:30
null

Orbán Viktor szombaton Bukarestben aláírta az Azerbajdzsánból Georgián és Románián keresztül Magyarországra áramot szállító villamosenergia-hálózatról szóló szerződést – írtuk korábban.

A kormányfő most videóval is jelentkezett a romániai eseményről, melyben leszögezte: a kialakult helyzetre a megoldást az új energiaforrások keresése és beszállítása jelenti.

„Magyarország büszke arra, hogy egy egyedülálló beruházásra kötelezhetjük el magunkat. Mi most a világ leghosszabb tenger alatti villamosenergia-vezetékének megépítésére készülünk. Ez az igazi innováció, ha harminc évvel fiatalabb lennék, azt mondanám: ez az igazi rock and roll” – mondja a videóban Orbán.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edieTHEGREATeagle
2022. december 18. 13:59
Lövésed sincs, mo az a rock & roll, Viktor. Te már 30 éve is Boney M-t hallgattál.
MyOp
2022. december 17. 23:30
Azt hittem megint bevonultunk...
nyugalom
2022. december 17. 20:28
Mit keresett ott ursula?
Namond
2022. december 17. 20:21
Ni már a sofőr, megint kiszólogat a közlekedőknek a kocsi ablakon. Rock and Roll? Aztán mi van az azeri gázzal, amivel a politika és energia ellátás színpadán, öt éve tömik a polgárok fejét? Kidobós pörgetésnél elengedtük a kezét és baleset érte? Na meg az azeri zöldhidrogénnel, amilyenünk nekünk nincs? Orbán koreográfusa Energia Lobbi ezt a lépés kombinációt veszélyesnek tartja és tiltja bemutatni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!