Megrázó fotók, videók a kijevi tragédia helyszínéről

2023. január 18. 10:16

A teljes ukrán belügyi vezetés a helikopterbaleset áldozata lett.

2023. január 18. 10:16
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy kedd reggel meghalt az ukrán belügyminiszter egy kijevi helikopterbalesetben. Az ukrán országos rendőrfőnök tájékoztatása szerint a balesetnek 16 halálos áldozata van, köztük két gyerek.

Ihor Klimenko elmondta: 22 ember sérült meg, köztük 10 gyerek.

Fotók, videók a tragédia helyszínéről:

Fotó: SERGEI SUPINSKY / AFP
Fotó: SERGEI SUPINSKY / AFP

***

Fotó: SERGEI SUPINSKY / AFP
Fotó: SERGEI SUPINSKY / AFP

***

Fotó: SERGEI SUPINSKY / AFP
Fotó: SERGEI SUPINSKY / AFP

Nyitókép: Twitter

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2023. január 18. 21:11
Szép kis maffia Anton Herascsenko helyettes belügyminisztert, aki 2014-ben kezdeményezője volt a szélsőséges Mirotvorec Központ és honlap létrehozásának Anton Herascsenko 2014 augusztusában Arszen Avakov belügyminiszter állományon kívüli tanácsadójaként alapította az ukrán alkotmányt, törvényeket és nemzetközi jogot lábbal tipró, a terrorizmus határát súrolóan szélsőséges Mirotvorec Központot és internetes honlapot. Több mint négyezer, a kelet-ukrajnai szakadár területeken akkreditált ukrán és külföldi újságíró személyes adatait, mobiltelefonszámait tette közzé a Kijev-párti önkéntesek által létrehozott, az oroszbarát szakadárokról adatokat gyűjtő Mirotvorec nevű honlap. Több mint húsz ukrán és külföldi újságíró szerdán közös közleményt adott ki, amelyben követelik, hogy távolítsák el az internetes oldalról a neveket és adatokat, a hatóságok pedig indítsanak büntetőeljárást a személyes adatok védelméről szóló törvény megsértéséért, valamint a sajtó munkatársaival szembeni nyomásgyakorlás és fenyegetés miatt. A Hromadszke ukrán tévé egyik munkatársa arról számolt be a Facebook közösségi oldalon, hogy a listán szereplő kollégái "egyes ukrán politikusoktól" máris fenyegető hívásokat és üzeneteket kaptak. Az újságírók felhívásukban rámutattak arra, az akkreditáció soha nem jelentette azt, hogy a sajtó munkatársai együttműködnének az egymással szemben álló felek bármelyikével is. Emlékeztettek arra, hogy csak 2014-ben csaknem nyolcvan újságíró esett a szakadár fegyveresek fogságába, többüket megkínozták. "Az akkreditáció pusztán egy minimális védelmi eszköz az újságírók számára, hogy ne ejtsék őket foglyul, és ne essen bántódásuk" - írták közleményükben. Az incidensről beszámoló ukrán honlapok nem nevezték meg a listára felkerült újságírók egyikét sem, a Mirotvorec oldala pedig jelenleg akadozva működik. Korábban Anton Herascsenko kormánypárti parlamenti képviselő, a belügyminiszter tanácsadója közzétette a honlapon megjelent listát saját Facebook-oldalán, de a bejegyzést azóta eltávolította. Tisztára mint a Jobbik Kurucinfója.
Backstab
2023. január 18. 19:26
Par politikussal kevesebb vesz levegot. Mar szinte felpezsdult a napom ilyen jo hir hallatan.
Cserei
2023. január 18. 18:18
Mit szállított ez a gép?Ekkora pusztítást csak egy robbanóanyaggal megrakott szállítógép becsapódása okozna.
Madasa Hatter
2023. január 18. 17:22
Egy helikopter lezuhanása nem okoz, a video és a légifelvételek alapján, 6000nm, szinte egybefüggő tüzet. Itt valami ukrán majom megint kibaszottul hazudik. https://www.youtube.com/watch?v=hJsjmOgcqjw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!