Elindult egy jótékonysági bokszgálán, most pedig belehalt a mérkőzésen szerzett sérüléseibe a 25 éves diák

2023. április 01. 22:26

A rendőrség jelenleg szakértők bevonásával vizsgálja a történteket.

2023. április 01. 22:26
null

Súlyosan megsérült, majd életét vesztette egy fiatal férfi egy jótékonysági sporteseményen. Az eset még március 25-én, szombaton történt. Az elhunyt diák részt vett az Ultra White Collar Boxing által szervezett jótékonysági rendezvény egyik nyitómérkőzésén a nottinghami Harvey Hadden Sports Village-ben – számolt be a Nottinghamshire Live.

A sportesemény 17:30-tól este 10-ig tartott volna, de félbeszakadt, mivel a bokszoló orvosi ellátásra szorult. A helyszínen a mentősök ellátták bokszolót, mielőtt a Queen's Medical Centre-be szállították, ahol később meghalt. A rendőrség jelenleg szakértők bevonásával vizsgálja a történteket.

Az Ultra White Collar Boxing szóvivője elmondta: „mindenki mély szomorúsággal értesült az egyik résztvevő tragikus haláláról, aki március 25-én, szombaton részt vett a nottinghami rendezvényünkön. Őszinte részvétünket küldjük családjának és barátainak ebben a nehéz időszakban” – idézte a szóvivőt a lap.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wadcutter
2023. április 02. 07:24
Amatörként nincs felkészülve se a tudása, se a szervezete egy komoly bokszmeccsre, egyáltalán átesett alkalmassági orvosi vizsgálaton? A bírónak is sokkal jobban oda kell figyelnie, mert itt tényleg pépesre verik az emberek agyát. Szegény nyugodjon békében, csak legyen memento mori a többieknek.
iimre
2023. április 02. 05:24
"Elindult egy jótékonysági bokszgálán, most pedig belehalt a mérkőzésen szerzett sérüléseibe a 25 éves diák" A szét nem ütött szerveinek donorként való hasznosításával azért bőven jótékonykodott. (Pl. 2 vese, 1 máj, 1 szív egy 25 évestől, hát, arra azért van kereslet.)
Málaga21
2023. április 02. 01:12
Részvétem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!