Biztonságossá szeretnék tenni Pakisztánban a nők utazását

2023. április 12. 12:22

Ennek érdekében csak nőknek szóló buszjáratot indítottak el.

2023. április 12. 12:22
null

Az utazó pakisztáni nők gyakran szembesülnek szexuális zaklatással a tömött és lerobbant buszokon. Ennek elkerülése érdekében csak nőknek szóló buszjáratot indítottak el, ami biztonságos alternatívát jelent – írta meg a Deutsche Welle.

A rózsaszín buszok bevezetése pozitív lépésnek tekinthető

a nők biztonságos közlekedése szempontjából. A járművekre biztonsági kamerákat is felszereltek.

A buszokról készült felvételt itt lehet megtekinteni:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2023. április 12. 16:34
Az ottani férfiaknak úgy látszik nincs más az eszükben csak a szex. Nőik haja itt nyugaton betakarva chadorral, a bő bugyogót hosszú tunika takarja, nehogy kirajzolódjon az üllepük, hátul két gyerek fut az asszonnyal, elöl a kocsiban a férj tolja a legkisebbet . Úgy látszik nekik megéri a nagycsalád, a mostani 2O-38 éves dolgozó nők esetleg egy vagy két gyereket hoznak világra , de soknak egy sincs, inkább kutyát tart. A muz. nőknek még a lábujjukat sem szabad mutatni, mert begerjedhetnek ennek láttára a férfiak...
masikhozzaszolo
2023. április 12. 16:05
Érdekesek ezek a férfiak meg a nők. Próbálom a természetből ellesni. Nézem a galambot a dróton. Ül, jön mellé egy másik. És elkezd érdeklődni, mélyen meghajol, a farkát meg felemeli jó magasra. A másik galamb elkezd sétálni a dróton, másik csatornára vált a Netflixről, mert olyan a drót. Aztán megy a bólogatás tovább, érdeklődés, tetszik e a farkam? És a galamb azt mondja, Minek néz engem, engem csak röptiben lehet, és elszállnak. Itt is ilyen lehet, azért nem lehet a férfinak a rózsaszín buszra szállni.
mgyfree
2023. április 12. 15:33
szankciókat pakisztánnak!
Mortis Rigor
2023. április 12. 15:23
Mi az akadálya ? Sok a pakisztáni ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!