A Nyerő Páros korábbi sztárja fröcsögve ugrott neki Azahriah-nak és Orbán Viktornak

2023. október 15. 18:14

A fiatal zenész napjaink egyik legnépszerűbb előadója, a fiatalok odavannak érte, kívülről fújják a dalait.

2023. október 15. 18:14
AZAHRIAH
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy nagyon szereti a jó zenét, a jó magyar zenét meg talán még jobban. Régi vágású zenerajongóként főként a rockzenét hallgatja szívesen. A P. Mobil, a Beatrice, a Karthago, a Dinamit, az Edda, a Hobo, a Korál és Ákos zenéje áll hozzá a legközelebb. Sok mindent meghallgat, nem zárkózik el az újdonságok elől, de nem követi igazán a mai zenekarok, szólóénekesek karrierjét. Azonban a héten történt egy nagyon fontos és érdekes dolog, amiről mindenképpen szeretett volna írni. Ez pedig nem más, mint a tehetséges énekes, Azahriah hatalmas sikere. 

A fiatal zenész napjaink egyik legnépszerűbb előadója, a fiatalok odavannak érte, kívülről fújják a dalait. A mindössze 21 éves srác Puskás Arénában jövő év májusára meghirdetett koncertjére egy nap alatt minden jegy elkelt. Sőt, a nagy érdeklődésre való tekintettel egy második eseményt is kiírtak, amire pénteken indult el az értékesítés, de a rendszer lefagyott, annyian szerettek volna jegyet vásárolni rá. Borítékolható, hogy a második nagykoncert jegyei is gazdára fognak találni. Olyannyira, hogy keddtől pedig már a harmadikra (!) is lehet jegyet venni. Azahriah YouTube-megtekintései hamarosan átlépik a 323 milliót, a Spotifyon havonta mintegy 25 milliószor játsszák le a számait. ”

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ez D-dúr és e-moll
2023. október 16. 13:45
"Obsitos Technikus ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. október 16. 10:08 Ennyit sikerült felfogni? :-D" Látom, neked még ennyit sem! :-)
bagira002
2023. október 16. 02:20
ATV Dúró Dórát meghívta hárman kérdeztek tőle , jól megfingatták sarokba szorították ,látszott nagyon zavarban volt . Kérdezték tőle kertelés nélkül mit szól az izrael-palesztin háborúhoz , kérdés elöl kitért . Pártelnök válaszol rá ennyit mondott . Közben másról kezdte a témát Orbánt ekézte , de a kérdezők jól neki mentek . jahh mihazánk Gyurcsányt nem kérdezte , hogy Dóra az atvben mit mondjon, neki oszt van véleménye mekkora .
tésztagyári szakmunkás
2023. október 15. 22:02
Tik-tok kihívások 1.) Kezdő szint. 1 kanál fahéj és 3 chili paprika elfogyasztása 2.) Haladók. Orosz rulett konnektorral (bekötött szemmel kötőtűt kell a konnektorba benyomni, 3 kísérlet) 3.) High kategória. Két Azariah koncertre elmenni
august
2023. október 15. 20:43
Elég viccesen indult be a karrierje, ami azzal kezdődött, hogy koncert közben az egyik rajonóját nekitámasztotta a műanyag budinak, és megdugta. Azóta a népszerűsége minden csúcsot megdontött, népszerűsége a csillagokat nyaldossa. - Azt hiszem, inkább egy újabb kori Uhrin Benedek - mintára épített jelenségnek vagyunk tanúi. -3 telt házas Puskás aréna azért nem semmi teljesítmény, meg kell hagyni, ha lenne kalapom, megemelném.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!