Magyarország az illiberális Axis Mundi!

2024. január 19. 15:03

Soha ilyen centrális történelmi szerepünk nem volt. Még Attila korában sem!

2024. január 19. 15:03
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Törökország Irán ellenfele, Izrael ellenfele. Azerbajdzsán Törökország testvére, Izrael barátja. Irán Izrael ellenfele, Szaúd-Arábia ellenfele, Pakisztán ellenfele. Pakisztán India ellenfele, India Kína ellenfele, Kína Oroszország szövetségese, Oroszország Törökország ellenfele. A nyugati szélsőjobb Izrael barátja, és az összes többi ellenfele.

Magyarország mindnek a barátja.

Magyarország az illiberális Axis Mundi!

Soha ilyen centrális történelmi szerepünk nem volt. Még Attila korában sem!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2024. január 31. 23:41
"states-2 jan20. 08:57 A komcsi felvett egy kimondhatatlan, külföldiül hangzó álnevet, és azt hiszi, hogy attól van értelme, amit firkál. Nincs." Jajaja: http://www.tibet.hu/tibetpress/gyalazkodo-albuddhista-farkas-attila-marton
2024. január 28. 16:40 Szerkesztve
Tegyük végre tisztába az Orbán-féle "illiberalizmus" jelentését és miben létét. Ez az "illiberalizms" az szó igazi értelmében egyáltalán nem illiberális. Söt éppen ellenkezöleg ez az igazi liberalizmus. Hogyan lehet ez, amikor Orbán is "illiberalizmusról" beszél? A magyarázat az, hogy a mai nyugati "liberálisok" csak az liberalizmus maskaráját húzták magukra, hogy "legitimálják" a bolsevista, ideológiailag elvakult hatalom megszerzési és megtartási módszereiket Orbán ezt nem akarja, tagadja, hogy ez egy haladó ideológia lenne, amit a magyarok nem fogadnak el, mert az szembe megy sok fontos emberi értékkel, nem a szabadságot, hanem a kényszerítést, az emberek lelki megdolgozását, manipulálását hordozza magában. Pl. a nyugati "liberalizmus" szellemében be akarják tiltani Németország 2. legerösebb pártját. Ez önellentmondás. Orbán ennek az egyáltalán nem liberális ideológiának a tagadását akarja kifejezni az "illiberális" kifejezéssel, én nem pedig az igazi liberalizmus tagadását
nnjohn
2024. január 20. 21:11
".Magyarország mindnek a barátja. Magyarország az illiberális Axis Mundi!.." Na ugye hogy működik !!!! CSAK AKARNI KELL ! És persze TENNI ÉRTE. Ennyi az egész ! Nem akarásnak csak nyögés a vége.
states-2
2024. január 20. 08:57
A komcsi felvett egy kimondhatatlan, külföldiül hangzó álnevet, és azt hiszi, hogy attól van értelme, amit firkál. Nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!