Nőnek öltözve, a szerelme helyett ment vizsgázni a férfi – ez lett a következménye (VIDEÓ)

2024. január 22. 09:29

A férfi fotója bejárta az internetet.

2024. január 22. 09:29

Nem mindennapi esetről számolt be az Oddity Central. Egy indiai férfit ugyanis rajtakaptak, amint rúzst, sminket és női ruhát viselve próbált vizsgát tenni egy pandzsábi egyetemen a barátnője helyett.

A férfi az álruha mellett hamis dokumentumokat használt. 

Tettét azzal indokolta, hogy így akart segíteni a vizsgán egyszer már megbukott barátnőjén.

Nem tudta becsapni a szkennereket

A Fazilkából származó Angrez Singh néven azonosított fiatalember január 7-én jelent meg a vizsgaközpontban tetől-talpig női öltözetben, vörös karperecekkel, bindivel és rúzzsal, és a Paramjit Kaur nevére kiállított dokumentumokkal. 

Bár az álruhája talán megtévesztette a személyzetet, a biometrikus szkennereket nem tudta becsapni, mert az adatbázisban szereplő kép nem egyezett az élővel.

Az elmaszkírozott férfit végül hazaküldték, és feljelentették. De Paramjit Kaur sem ússza meg az ügyet, 

hiszen nélküle nem jöhetett volna létre a cselszövés. 

A lebukás után Angrez Singh fotói bejárták a közösségi médiát. Romantikus gesztusa nagy derültséget okozott a felhasználókban. 

Az esetről készült összeállítást alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 28. 01:36
Tulajdonképpen helyesebb mint a csaja..
backsplash
2024. január 27. 22:55
Örüljön, hogy nem erőszakolták meg.
grrrgo
2024. január 22. 15:39
Na azt hittem valami keményebb story jön ki a végén belőle (Elvégre egyetemi körülmények közt bármi megtörténik az emberrel.) "Nőnek öltözve, a szerelme helyett ment vizsgázni a férfi – ez lett a következménye" Azt hittem az lett a következménye, hogy a női WC-ben jól megb?X*ták! Szerintem az eredeti fordulattal még jól is járt, mert még mindig tud WC-re járni. (Ez bizonyos helyeken igen nagy szó!)
llnnhegyi
2024. január 22. 11:07 Szerkesztve
Egyetemista koromban záróvizsga részvételért pót zárthelyit írattak a bukótarsaimnak. Helyettük írtam. Simán beültem, nyertünk. A rendes vizsgán átmentek. Két társam helyett
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!