A klasszikus oktatást meg kell védeni!

2024. március 06. 23:17

A politikai aktivizmusnak nincs helye az iskolákban, a műveltség ma is fontos, a hiteles történelemoktatáshoz ragaszkodni kell – hangzott el az MCC konferenciáján.

2024. március 06. 23:17
null
Veszprémy László Bernát
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. március 07. 11:49
Ha ezt komolyan gondolnák a politikailag korrekt cuckoldkonzi libbant szarok, akko már évek óta ki lenne baszva minden kibaszott kockásinges agitátor a közoktatásból és a feneces gimnáziumban sem pankotai liliket nevelnének a szerzetesek. De nincsenek kibaszva, nem hogy azért nem, mert kommunista, antimagyar és zsidó agitációt folytatnak a közoktatási intézményekben, hanem azért sem, mert törvénytelenül sztrájkoltak és túszul ejtve cipelték magukkal a rájuk bízott gyermekeket, számos alkalommal. Szánalmas puha pöcsök vagytok, a jövőnket élitek fel és adjátok el, amikor a zárt osztályajtók mögött eltűritek a kommunista, woke, LMTQ uszítást.
Akitlosz
2024. március 07. 00:14
"A klasszikus oktatást meg kell védeni!" Annak már régen vége. Ma már sehol sem oktatnak úgy, mint akár csak 40-50 éve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!