Itt az oroszok ironikus üzenete: „Csak Zelenszkijnek volt elég esze, hogy ezért is az oroszokat hibáztassa”

2024. március 24. 08:22

A terrortámadás kapcsán figurázzák ki az ukrán elnököt.

2024. március 24. 08:22
null

Nyitókép: Ludovic MARIN / AFP

Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő szarkasztikus megjegyzést tett közzé Instagram-oldalán: „A világ vezetői közül

 csak Zelenszkijnek »volt annyi esze«, hogy Oroszországot hibáztassa a moszkvai terrortámadásért”. 

Hozzátette: „Volodimir Zelenszkijt semmilyen átok nem tudta olyan erővel megsemmisíteni, mint saját önleleplező nyilatkozata”.

Volodimir Zelenszkij a Facebook-oldalán megosztott videobejegyzésében mondta el a magáét a moszkvai terrortámadásról: ennek lényege, hogy az oroszok hibája az egész.

 

 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2024. március 24. 16:31
Ki más hibája lenne, ha nem az orosz titkosszolgálatoké?
Csigorin
2024. március 24. 15:37
zelenszki egy ostoba gonosz korlatolt gyilkos
alenka
2024. március 24. 14:59
Az itt pár centért hazugságokat irogató és másokat rágalmazó cuncusok kizárt, hogy magyar emberek. Amennyiben azok, hazaárulók és fasiszták. Úgy gondolom, nincs szabad akaratuk. A mi békés világunk ezeknek nem nyit utat...ahogy a drogos stöpszli náci koboldnak és parazita pereputtyának sem...előre Magyarország, Szlovákia, Oroszország és az arra érdemes országok!....
HunCsz
2024. március 24. 14:25
Hát hagyj csinálja nemsokára meglincseli az ostoba hohol tömeg lassan csak leesik a tantusz, hogy egyfelől az ő kiirtásuk a cél az orosz mérhetetlen kincsek mellett. Ezzel bizták meg az igazi náci fönökök, mert ha ez nem jön összeakkor borul a több száz éves uzsora birodalom és sátáni náci uralom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!