Mint az állatok

2024. március 12. 08:51

Milyen állapotban van az a társadalom, amelynek ilyenek a fiataljai?

2024. március 12. 08:51
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

Nyitókép: X

„Mi tud történni, hogy ez történjen? Milyen állapotban van az a társadalom, amelynek ilyenek a fiataljai? Honnan ez az indulat és erőszak – hogy kell ezt most pc mondani? – ezekben a kedves fekete polgártársakban? S ahogy az a kedves fekete nőstény polgártárs üvölt…

Volt egy jó film valamikor, azt mutatta be, hogyan vadásznak a csimpánzok, hordában, s hogy milyen elképzelhetetlenül kegyetlenek. Na, ott volt hallható pontosan ilyen üvöltés. Persze ez biztos véletlen.

S persze egészen biztos az is, hogy a jelenlegi amerikai társadalom az emberi fejlődés csúcsa. Az kell legyen, hiszen azt mondja a média…”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. március 13. 11:42 Szerkesztve
Megérdemlik. Pusztuljanak! (Felénk féktelenül szaporodó cigányok terrorizálják így az iskolatársaikat, tanáraikat, de arról a zsidesz média sunyin kussol.)
tizennyolcfok
2024. március 13. 09:55
rettegek, hogy a sváb szardarab nehogy valami borsodi gettóbéli macsétés leszámolásról lásson videót, mert ott és akkor szerinte azonnal harangoztak magyarországnak.
2024. március 13. 00:12 Szerkesztve
iimre 13:58 Az uralkodó család tagjainak a DNS-ében van a "fenntartható alkalmazkodás": "2010 óta az egész ország látja a jövőjét - elkezdtünk hinni abban, képesek vagyunk megváltoztatni a világot, de legalább is a saját világunkat”. (Orbán Viktor) "Egy egész nemzetre, milliókra fogunk hatni, nemcsak Magyarországon, hanem Európában. Nem Felházként, hanem Jézus követőiként” – hangzott el csütörtök éjjel a keresztény ifjúsági szervezet rendezvényén.... Magyarországon nagyobb és dicsőségesebb dolgok jönnek. Nagyobb, mint az, hogy ezer éve felvette a kereszténységet Magyarország, nagyobb, mint a reformáció. A folyamatok pedig Európára is hatással lesznek." (Orbán Gáspár) Nagypapa meg kuncog a hatvanpuszthay könyvtárterem sarkában: "Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye. Társadalmi fejlődésünkről alkotott véleménye következetes kommunista, amely érezhető gyermekei tudati nevelésében is.”
Valodi
2024. március 13. 00:05
iimre március 12. 16:57 ... höhöhö ... ötödjére erre az izére gondoltál? "(Apám)... hihetetlenül megvert, emlékszem, de nagyon ...belém is rúgott néhányszor ... az erősebb győzött!" …Ahonnan én jöttem, annak a miliőnek nincsen semmi fajta speciális kulturális tradíciója. Egy ilyen alkalmazotti réteg… A parasztsághoz sincsen igazából semmi köze apáméknak… A paraszti kultúráról már régen nem volt szó a faluban. A munkáskultúra semmi nem volt. A polgári kultúra elő sem jön. Én egy ilyen kultúrálatlanságból jöttem…" (Orbán Viktor 1989) http://film.indavideo.hu/video/f_mi_leszel_ha_nagy_leszel?s=0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!