Obamának dolgozik a Nirvana-bébi

2010. május 06. 16:02

A Barack Obamának is tervező street-művész cégénél dolgozik az a tizenkilenc éves srác, aki még csecsemőként a Nirvana legendás Nevermind lemezének borítóján szerepelt.

2010. május 06. 16:02

A Shepard Fairey által vezetett Obey nevű cégnél dolgozik az a Spencer Elden, aki a Nirvana híres albumborítóján, a Nevermind-on szerepelt. Az Obey cég tervezte Barack Obamának a világhírűvé vált HOPE feliratú plakátokat is.

A fiú az egykori meztelenkedéssel kapcsolatban elmondta: „A szüleim egy iskolába jártak a fotóssal, Kirk Weddle-lel, úgyhogy természetesen segítettek neki, amikor kérte. Víz alatti fotókból rakta össze a portfólióját, és az első nagy munkája a Nirvana albumborítója volt. Felhívta apámat, hogy megkapta az első nagy melóját, amiért fizetnek is, és egy csecsemőt kell lefényképeznie, de nincsen neki kéznél egy sem. Én meg pont újszülött voltam, úgyhogy levittek a közeli uszodába és bedobtak a vízbe”. Spencer egyébként ezer dollárért 2008-ban újra modellt állt egy hasonló fotóhoz.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!