Íme, a BalatonSound első fellépői

2011. február 22. 13:30

Tizenkét nevet jelentettek be a BalatonSound szervezői a nyári fesztivál fellépői közül. Jön a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld és Tiësto, valamint Ricardo Villalobos, Luciano, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed is.

2011. február 22. 13:30

A július 7. és 10. között rendezendő balatoni fesztivál nagyszínpadán fellép a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld és Tiësto, míg az arénában és a vízparti teraszokon zenél majd Ricardo Villalobos, Luciano, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed is.

A BalatonSoundon teraszán ott lesznek még az ambient-house művészei, a The Orb csapata és a háromtagú dubstep banda, a Magnetic Mannel. A fesztivál szervezői azt ígérik, heteken belül további zenekarok és DJ-k nevével bővül a Heineken Balaton Sound idei programja.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!