Megfilmesítik Keith Richards életét

2011. szeptember 09. 11:17

A film a Rolling Stones gitárosának tavaly megjelent memoárja alapján készül majd.

2011. szeptember 09. 11:17

Élet című könyvében Richards részletesen és olvasmányosan írja le heroinfüggőségét, nőkkel kapcsolatos kalandjait, valamint Mick Jaggerhez fűződő kapcsolatának nehézségeit is. Mick Jagger a nyolcvanas évek óta elviselhetetlen - jelentette ki a Stones frontemberéről például Richards.

A Telegraph-nak adott interjút Richards, aki memoárjáért kedden Londonban megkapta az Év Írója díjat a GQ magazin Év embere díjkiosztóján.

A szereposztás még kérdéses: Johnny Depp róla mintázta JackSparrow kapitány alakját A Karib-tenger kalózaiban, ugyanakkor a Parfüm szereplője, a szintén szétálló fülű Ben Whishaw a Stoned című filmben már el is játszotta őt.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraka
2011. szeptember 12. 12:49
Ez a faszi minden tekintetben csoda. Ahogy élt, és az hogy még él. "A halál után is van élet." szólás kézzelfogható bizonyítéka.
GY. F.űegér
2011. szeptember 12. 12:28
Itt meg a legjobb rock-dal, amit valaha írtak (Beast of Burden): http://www.youtube.com/watch?v=UZH1aOZY9Tc Vannak páran.
GY. F.űegér
2011. szeptember 12. 12:24
És most következzék a Reflektor Magazin főcímzenéje (Undercover of the Night): http://www.youtube.com/watch?v=GHEVPoIsMhs Jellemző, hogy az elvtársaknak nem esett le a húszfilléres... :)
vero1_
2011. szeptember 10. 20:39
iron maiden lemezborító
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!