Adele a legjobb előadó

2011. december 12. 10:37

A Rolling Stone után az amerikai Billboard zenei magazin is az év legjobb előadójának választotta Adele brit énekesnőt. A listán második helyen végzett Rihanna, akit Katy Perry és Lady Gaga követnek.

2011. december 12. 10:37

Adele brit énekesnő lett az év legjobb előadója az amerikai Billboard zenei magazin szerint. A listán második helyen végzett Rihanna, akit Katy Perry, Lady Gaga, Lil Wayne, Bruno Mars, Nicki Minaj, Taylor Swift, Justin Bieber és végül Chris Brown követ a top 10-ben. A ranglista többek között az egyes előadók lemezeladásai, slágerlistán jegyzett számai és a rádiós sugárzási adatok alapján készült.
   
Adele szerelmi bánat ihlette 21 című albuma az Egyesült Államokban az év legkelendőbb korongja lett 4,8 millió példányos eladással. A lemezen található Rolling in the Deep című számot pedig az év legnépszerűbb dalaként emelte ki a Billboard magazin.
   
A 23 éves énekesnőt Tye Comer, a Billboard.com szerkesztője dícsérte: „Sikere valóban bíztató, mert azt mutatja, hogy van még helye a zeneiparban igazi, természetes tehetségeknek. Nincs feltétlen szükség extravagáns külsőre vagy csillogó videóra, a csodálatos hang és a megfelelő dal továbbra is emberek millióit tudja rabul ejteni” – fűzte hozzá. A napokban hat Grammy-jelölést kapott Adele 21 című albumát, illetve Rolling In The Deep című számát választotta a 2011-es év legjobbjának az amerikai Rolling Stone magazin is.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
morfondír
2011. december 13. 20:55
Kétségtelenül jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!