Uj Péter a kézműves sör titkát kutatta

2012. szeptember 17. 15:46

Uj Péter szerint a sörkészítő figyelme különbözteti meg elsősorban a nagyobb üzemekben készült sört a kisebb főzdék termékeitől. Az újságíró a Főzdefeszten több szakemberrel kutatta a jó kézműves sör titkát.

2012. szeptember 17. 15:46

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Samsa
2012. szeptember 18. 14:34
Nekem, annyira nem jönnek be ezek a "kézműves" cuccok. Pont azt szertem a sörben, hogy olyan őszinte pia. Nem szorul rá arra, hogy belemagyarázzák azt a rengeteg faszságot, amit a borba igyekeznek belemarketingelni. Mikor a "szakember" elkezdi kiérezni a borból, a pince ablakon beáramló fényben megcsillanó,.pókháló ízét, na akkor tudnék eret vágni magamon. Egy szó, mint szaz:kurva jó lenne ha a sör nem borosodna el.
szamárfül
2012. szeptember 18. 14:32
http://sorbuvar.blog.hu/
birkakaka
2012. szeptember 18. 10:45
A jó sör titka:VIZ, maláta,komlo,élesztö. Nálunk szar vizből,sok kukoricadarából, antioxidánsokból meg izfokozókból készítenek szar söröket.
StG
2012. szeptember 18. 08:58
"gondolom ezek jo draga sorok." A Borsodihoz és társaihoz képest mindenképp, de hát mitől is lenne olcsó? Kisebb főzőkapacitás, szűkebb felvevőpiac, elhanyagolható marketingköltségvetés stb Néhány példa: http://www.csakajosor.hu/index.php?categoryID=116 Csapolva azért nyilván kedvezőbbek valamivel az árak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!