Ákos tizedszer a VOLT-on

2013. január 25. 12:01

A „TURNÉ 2084” nyári állomásai közül elsőként a soproni fesztivált jelentette be Ákos, aki immáron tizedik alkalommal lép fel a rendezvényen. A 21. VOLT Fesztivál programkínálatából korábban a Queens of the Stone Age, a Thirty Seconds to Mars, az Example, Jamie Woon és Parov Stelar fellépését jelentették be a szervezők.

2013. január 25. 12:01

A Sopronban mindig nagy közönségsikerrel koncertező Ákos idén is különleges programmal készül: a Budapest Sportarénában tavaly év végén teltház előtt bemutatott show teljes anyagát eljátssza a VOLT Fesztiválon.

A 2012-es év kétségkívül Ákosé volt: új, szintipop programját hatalmas sikerrel mutatta be a VOLT Fesztiválon a nyár elején, komoly tömeget vonzott a jubileumi Szigeten adott koncertje is, az erdélyi Félsziget fesztiválon pedig nézőcsúcsot döntött. Decemberben az ország legnagyobb fedett csarnokát töltötte meg az új album, a 2084 lemezbemutató koncertjével. Számos világsztár után a hazai mezőnyből elsőként Ákos részvételét jelentették be a  VOLT Fesztivál szervezői az idei kínálatból. „2013-as turné kiemelt állomása lehet a soproni, ha a komplett arénás koncertműsort eljátszhatjuk. Ez a szokásos fesztiválprogramnál hosszabb, több mint kétórás előadás, amelyet eddig csak a Budapest Sportarénában mutattunk be” – mondta el a hír kapcsán Ákos.

A VOLT Fesztivál szervezői ezekben a hetekben is a fesztivál programján dolgoznak: a 21. VOLT Fesztivál programkínálatából Ákos mellett korábban a Queens of the Stone Age, a Thirty Seconds to Mars, az Example, Jamie Woon és Parov Stelar fellépését jelentették be a szervezők.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!